Jezsuita Kiadó

A jezsuita rend 2011-ben újjászervezte könyvkiadását, hogy a rendtársak addig különböző kiadóknál publikált és a legkülönfélébb szakmai színvonalon gondozott írásai innentől kezdve egységes külsővel, a rend által fenntartott szerkesztőségi műhelyben lássák meg a napvilágot.

Ennek eredményeként jött létre a Jezsuita Kiadó. Ennek gondozásában jelennek meg a jezsuita könyvek Magyarországon.

A Jezsuita Kiadó önálló Jezsuita Könyvek honlapja itt érhető el: jezsuitakonyvek.hu

A könyvekről részletes leírások, a könyvbemutató és dedikáló alkalmakról hírek olvashatóak az új Jezsuita Könyvek honlapon. Örömünkre szolgál, hogy a Jezsuita Kiadó gondozásában sok hajdani jezsuita mű újraelevenedik, illetve célunk, hogy évente bővüljenek a gondozott sorozatok, továbbá megjelenhessenek magyar jezsuiták új alkotásai, mint ahogyan megtalálhatóak a választékban külföldi jezsuita szerzők fordításai is.

Jezsuita könyvbarátoknak

Örömmel adjuk hírül, hogy a Jezsuita Könyvek honlap nem csak egy bemutató felület, hanem webshop is, azaz így is lehet tőlünk könyveket rendelni, vásárolni, de persze csak egyszerű informálódásra is lehetőséget nyújt: jezsuitakonyvek.hu.

Ezen az oldalon a Jezsuita Könyvek honlap elindítása óta nem frissítjük a kiadványok listáját, ezért kérjük, látogasson el a jezsuitakonyvek.hu oldalunkra, ahol minden aktuális kiadványt megtalál.

Kapcsolat:

1085 Budapest, Horánszky utca 20.
Tel.: +36 1 445 1429

Honlap: www.jezsuitakonyvek.hu

Facebook: www.facebook.com/jezsuitakonyvek

Megosztom ezt a cikket: