MbJ-szeminárium ajándékutalvány karácsonyra

Ajándékozzon Ulrich atyát karácsonyra – lepje meg családtagját, kollégáját, üzleti partnerét a Management by Jesus vezetői szemináriumára szóló utalvánnyal! A 74. MbJ-hétvége Visegrádon lesz 2020. március 12. és 14. között, ide várjuk az érdeklődőket. A kurzus összhangba hozza az evangéliumot, a Szent Ignác-i lelkiséget, a modern vezetői szakirodalmat és az előadók gazdag tapasztalatát.

Vezetői szemináriumunkon vezetők vezetést tanulnak, mégpedig úgy vezetni, ahogy Jézus tette. Tanítónk ugyanis maga Jézus.

Kurzusunkon összhangba hozzuk az evangéliumot, a modern vezetői szakirodalmat és előadóink gazdag tapasztalatát. Gauser Katalin és Szenczi György sikeres trénerek egyesítették tudásukat Kiss Ulrich jezsuita szerzetes Szent Ignác-i lelkiségével.

Elsősorban kkv-k tulajdonosainak és középvezetőinek tartandó vezetői szemináriumunkat immár 74. alkalommal szervezzük meg. A hétvége azoknak és azokról szól, akik a vezetést hivatásnak, szolgálatnak fogják fel.

A műhelymunka Szent Márk evangéliumára épít. Ez lesz a vezetők kézikönyve. A szeminárium értékét növeli, hogy az egyes modulok közötti szünetek lehetőséget nyújtanak a tapasztalatcserére, az üzleti élet minden területére kiterjedő megosztásra.

Részvételi díj: 75 000 Ft+áfa/fő. A szállás díja teljes ellátással, egyágyas szobában 50.000 Ft/fő. Karácsonyi ajánlatunkban az ajándékozó az alábbi lehetőségek közül választhat:

– A részvételi díjat fizeti: 75.000 Ft+áfa (ebben az esetben a szállás és ellátás díját az ajándékozott fizeti: 50.000 Ft+áfa).
– Ha Ön a teljes költséget fizeti, akkor kedvezményesen 100.000 Ft+áfa lesz a számla végösszege.

A választott összegről számlát állítunk ki.

Mi történik, ha megrendelte az ajándékutalványt?

1. Huszonnégy órán belül küldünk egy visszaigazolást az utalvánnyal együtt, melyet névre szólóan személyessé tehet.
2. A megadott számlázási címre elküldjük a választott költségről szóló számlát.
3. A szemináriumon résztvevővel, vagyis a megajándékozottal januárban felvesszük a kapcsolatot és tájékoztatjuk a technikai részletekről.

Az ajándékozó együtt örülhet az ajándékozottal, hiszen ő is kap egy meglepetést: a megadott címre elküldjük számára Kiss Ulrich SJ “Szolgáló vezető a tanuló vállalkozásban” című könyvét. Az új évet így közös olvasmánnyal kezdhetjük.

Ajánlatunk 2019. december 23-ig érvényes.

További részletek az MbJ honlapján, kérdés esetén állunk rendelkezésére:

+36 30 740 9486

Frissítve: 2019. december 13.