A Jezsuita Kiadó kedvezményes karácsonyi ajánlata a rendtartomány munkatársainak

„…szép ajándékot vivén szívükben…”

A Jezsuita Kiadó ünnepi ajánlatai a JTMR munkatársainak: karácsonyfa alá tehető A SZÍV-előfizetés, öt, tematikusan összeválogatott könyvcsomag, illetve 50% kedvezmény az egyes kötetekre. Aki csak teheti, még novemberben rendeljen.

Kedves kolléga! Lepd meg szeretteidet A SZÍV jezsuita magazin jövő évi lapszámaival! Gondoltunk azokra is, akik nem tudnának személyesen találkozni: az előfizetésről szóló ajándékkártyák és az újságok kérhetők közvetlenül a megajándékozott címére is. Megrendelhető fél évre vagy egy évre a kiadó www.jezsuitakiado.hu címen elérhető webshopjából.

A három, illetve négy címet tartalmazó karácsonyi könyvcsomagok között megtalálhatók a kiadó újdonságai, illetve legnépszerűbb kötetei is.

  • A Magyar jezsuiták csomag három színt kínál a magyar jezsuita lelkiségi és teológiai palettáról azoknak, akik a hétköznapokban is keresik Krisztust.
  • A Ferenc pápa gondolatai címmel elérhető könyvek a szentatya vezetésével segítik az evangélium közvetlenségéhez és legalapvetőbb imádságaink közelébe a keresőket.
  • A Családi kör kötetei a hétköznapokhoz és az ünnepekhez nyújtanak új szempontokat szülőknek és gyerekeknek.
  • Az Ignáci lelkiség csomag a Loyolai Szent Ignác és követői spirituális útján kalauzoló négy könyvet kínál.
  • A Pétertől napjainkig című gyűjtemény John O’Malley SJ rend- és egyháztörténeti könyveit gyűjti egybe azokra gondolva, akik a múltban is az igazságot keresik.

A Jezsuita Kiadó minden idei könyvújdonsága és teljes kínálata idén utoljára a megszokott 50%-os áron (azaz önköltségi ár alatt) érhető el a JTMR munkatársai számára november végéig.

A munkatársi kedvezmény online, bankkártyás vásárlás esetén a JTMR_munkatársi_2020 kuponkóddal érvényesíthető webshopunkban vagy személyesen, készpénzes fizetéssel vehető igénybe közvetlenül a kiadóban. Az ajánlat december 1-től 40%-os kedvezményszinttel él tovább.

Kellemes válogatást, és szép készülődést kíván a Jezsuita Kiadó minden munkatársa!

Frissítve: 2020. november 05.