Gitáros flashmob

Helyszín:

Szent István bazilika

Kedves Barátaink!

Minden gitáros zenészt és énekest sok szeretettel várunk egy közös, figyelemfelhívó gitáros flashmobra az alábbiak szerint:

“Bár a békességszerzés nem feltűnő tevékenység, arra gondoltunk, hogy egy látványos figyelemfelkeltő és tanúságtevő akcióval Karácsony előtt hozzájárulhatnánk a békére való felhíváshoz. Hiszünk abban, hogy van ereje annak, ha több száz keresztény fiatal kiáll és a békességteremtés szándékával Jézusról énekel. Ezért 2015. december 13-án, Advent 3. vasárnapján gitáros flashmobot szervezünk a budapesti Szent István Bazilika elé. 13 órakor találkozunk a Bazilikában, közös próba és megbeszélés után lesz a flashmob, majd minden résztvevőt meghívunk egy forró teára és pogácsára.”

Szeretettel hívunk Titeket is, arra kérve, hogy a közös élmény és a jó cél érdekében csatlakozzatok hozzánk. A program sikerének jelentős tényezője a létszám. Kérünk, segítsetek benne, hogy minél többen lehessünk!

Kérjük, hogy ezt a levelet továbbítsátok zenekarotoknak, ismerős zenészeknek, vagy a zenekar nélküli gitáros barátoknak.

Mindenkit várunk sok szeretettel, találkozzunk december 13-án, Advent 3. vasárnapján!

Szervezők nevében:

Dobszay Benedek tartományfőnök

Frissítve: 2016. július 26.