A Jezsuita Kiadó kedvezményes karácsonyi ajánlatai

„…szép ajándékot vivén szívükben…”

Karácsonyfa alá tehető A SZÍV-előfizetést, illetve öt, tematikusan összeválogatott kedvezményes könyvcsomagot kínál az ünnepekre a Jezsuita Kiadó. A különleges ajánlatok december közepéig elérhetők a www.jezsuitakiado.hu címen elérhető webshopból.

Ajándék, amely az egész évre szól: lepje meg szeretteit A SZÍV jövő évi lapszámaival! S ha nem tudnának személyesen találkozni, az előfizetésről szóló ajándékkártyát és az újságokat kérheti közvetlenül a megajándékozott címére is. Megrendelhető fél évre vagy egy évre a kiadó www.jezsuitakiado.hu címen elérhető webshopjából.

A három, illetve négy címet tartalmazó karácsonyi könyvcsomagok között megtalálhatók a kiadó újdonságai, illetve legnépszerűbb kötetei.

  • A Magyar jezsuiták csomag három színt kínál a magyar jezsuita lelkiségi és teológiai palettáról azoknak, akik a hétköznapokban is keresik Krisztust.
  • A Ferenc pápa gondolatai címmel elérhető könyvek a szentatya vezetésével segítik az evangélium közvetlenségéhez és legalapvetőbb imádságaink közelébe a keresőket.
  • A Családi kör kötetei a hétköznapokhoz és az ünnepekhez nyújtanak új szempontokat szülőknek és gyerekeknek.
  • Az Ignáci lelkiség csomag Loyolai Szent Ignác és követői spirituális útján kalauzoló négy könyvet kínál.
  • Pétertől napjainkig című gyűjtemény John O’Malley SJ rend- és egyháztörténeti könyveit gyűjti egybe azokra gondolva, akik a múltban is az igazságot keresik.

Részletek, árak, vásárlás a linkeken.

A karácsonyi csomagok mellett a Jezsuita Kiadó minden idei könyvújdonsága és teljes kínálata 10% kedvezménnyel érhető el november elejétől a Jézus Szíve-templomban található Jezsuita Könyvesboltban is. Válasszon a kedvezményes ajánlatok közül, és lepje meg szeretteit ünnepi olvasnivalóval!

Kellemes válogatást, és szép készülődést kíván a Jezsuita Kiadó minden munkatársa.

Frissítve: 2020. november 05.