A MAGIS Europe 2020 szervezőinek közleménye a jelentkezésekről

Kedves Barátaink!

Mint tudjátok, a világméretű koronavírusjárvány nem engedi számunkra, hogy előre tervezzünk. Követjük a legfrissebb híreket és mindent megteszünk, hogy alkalmazkodni tudjunk a jelenlegi körülményekhez.

Továbbra is lehet jelentkezni a MAGIS 2020-ra, mert reméljük és imádkozunk is azért, hogy augusztusig javuljon a helyzet, és a programot a terveink szerint megtarthassuk. Úgy döntöttünk, a részvételi díjak befizetését szüneteltetjük, hogy az esetleges visszafizetés során ne merüljenek fel extra tranzakciós díjak. Így mostantól arra kérünk mindenkit, hogy jelentkezése után NE utalja a részvételi díjat, jelentkezését enélkül is véglegesnek tekintjük.

FONTOS! Amennyiben a globális és nemzeti szabályozások következtében a találkozót mégis elhalasztjuk, a részvételi díjat azok számára, akik már átutalták, teljes összegben visszafizetjük.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, a lépjetek velünk kapcsolatba.

Imádkozzunk együtt Ferenc pápával és az egész Egyházzal a Szűzanyához mindenki gyógyulásáért és védelméért:

Ó, Mária, te mindig az üdvösség és a remény jeleként ragyogsz utunkon.

Rád bízzuk magunkat, betegek Egészsége, aki hitedben szilárdan kitartva a kereszt alatt osztoztál Jézus fájdalmában.

Római nép Üdvössége, te tudod, mire van szükségünk, és biztosak vagyunk, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy, mint a galileai Kánában, a mostani megpróbáltatások után visszatérhessen az öröm és az ünneplés.

Isteni Szeretet anyja, segíts, hogy felismerjük és elfogadjuk az Atya akaratát, és megtegyük, amit Jézus mond majd nekünk, aki magára vette szenvedéseinket és fájdalmunkat, hogy a kereszt által elvezessen bennünket a feltámadás örömére. Ámen.

Oltalmad alá futunk, Istennek Szent Szülője, könyörgésünket meg ne vesd szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtől, ó, dicsőséges és áldott Szűz!

Kérünk, imádkozz a MAGIS Europe kezdeményezésért is!

Üdvözlettel:

a MAGIS Europe 2020 szervezőbizottsága

Frissítve: 2020. március 17.