A Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium jótékonysági estje

Jézus Társasága Alapítványon keresztül évek óta gyűjtünk adományokat a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium javára, idei célunk, hogy szakkollégistáink javára legalább 1 000 000 Ft gyűljön össze.

Immár második alkalommal szervez a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium a Jézus Társasága Alapítvány (JTA) közreműködésével jótékonysági zenei estet (a tavalyi eseményről szóló beszámolót itt elérheti). Szeretnénk jótevőinknek, szakkollégistáinknak, öregdiákjainknak egy kellemes hangulatú, kulturális élményt biztosítani. Az est kiemelt célja barátaink, támogatóink összefogásával támogatásban részesíteni a kiemelkedő szakmai és tudományos munkát végző, nehéz anyagi helyzetben lévő hallgatóinkat. Az est során a kollégium zenei tehetségei mutatkoznak be, az est fénypontja Horváth Charlie fellépése.

Időpont: 2019. április 3., 19:00 (érkezés 18:30-tól)

Helyszín: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 27. (térkép)

Ha szeretne Ön is részt venni ezen a zártkörű eseményen, kérjük, belépőként legalább 4000 Ft-tal járuljon hozzá kollégistáink támogatásához.

Adományát kétféle úton juttathatja el az est szervezőinek:

  1.       online, bankkártyás fizetéssel az adjukössze.hu oldalon futó projekt támogatásával – kattintson ide
  2.       banki átutalással a JTA-SZIK Ösztöndíjalap elnevezésű számlájára „Charlie – jótékonysági est” megnevezéssel (11100104-92104910-12000007, CIB Bank)

Kérjük, részvételi szándékát az Eventbrite felületén, ide kattintva is jelezze! QR kódos belépőjét a regisztrációt követően e-mailben kapja meg. Ezt kinyomtatva, vagy okostelefonján hozza magával!

Dresscode: Smart Casual

Nagylelkű támogatását hálásan köszönjük! Találkozzunk április 3-án!

Amennyiben nem tud részt venni az eseményen, de a távolból támogatná a Szakkollégium hallgatóit, a fentebbi lehetőségeken megteheti.

Megosztom ezt a cikket:
Frissítve: 2019. február 10.