A Szív

A Szív jezsuita magazin

A Szív jezsuita magazin fennállásának évszázada alatt számtalan átalakuláson ment keresztül, de mindvégig megmaradt a magyar jezsuiták szerkesztése alatt. A lap ma is keresi a megújulás útját: hogyan tud még inkább megfelelni eredeti küldetésének és a mai korhoz szólni.

Lelkiségről, kultúráról, önismeretről úgy szeretnénk szólni, hogy minél szélesebb olvasóközönséget el tudjunk érni, ne csupán értelmiségi olvasóinkat. Olvasóink elsősorban olyan nyitott gondolkodású, a párbeszéd lehetőségeit kereső emberek, akik törekszenek az élet mélyebb összefüggéseinek megértésére; a keresztény lelkiségi és kulturális hagyományra nyitottan, tudatosan igyekeznek megélni életüket. Nemcsak az elkötelezetten hívő embereket tartjuk szem előtt, hanem szeretnénk megszólítani azokat is, akik valamilyen oknál fogva már nem, vagy még nem tartoznak a felekezetileg elkötelezett emberek közé.

A lap kapható az újságosoknál, egyházi könyvesboltokban és templomokban, vagy digitális formában is megvásárolható http://www.dimag.hu/magazin/A_Sziv oldalon. Print változata megrendelhető az címen, vagy a Jezsuita Kiadó weboldalán keresztül.

Bővebb információért, kérjük, látogasson el a jezsuitakiado.hu/asziv oldalunkra, ahol több cikkünkbe is beleolvashat.

 

Kapcsolat:

Jezsuita Kiadó
1085 Budapest, Horánszky utca 20.
Tel.: +36 1 445 1429

Honlap: www.jezsuitakiado.hu/asziv
Facebook: www.facebook.com/asziv

 

Megosztom ezt a cikket:
Frissítve: 2017. november 23.