A Szív

A Szív jezsuita magazin fennállásának évszázada alatt számtalan átalakuláson ment keresztül, de mindvégig megmaradt a magyar jezsuiták szerkesztése alatt. A lap ma is keresi a megújulás útját: hogyan tud még inkább megfelelni eredeti küldetésének és a mai korhoz szólni.

Lelkiségről, kultúráról, önismeretről úgy szeretnénk szólni, hogy minél szélesebb közönséget érjünk el, ne csupán értelmiségieket. Olvasóink elsősorban olyan nyitott gondolkodású, a párbeszéd lehetőségeit kereső emberek, akik törekszenek az élet mélyebb összefüggéseinek megértésére; a keresztény lelkiségi és kulturális hagyományra nyitottan, tudatosan igyekeznek megélni életüket. Nemcsak az elkötelezetten hívő embereket tartjuk szem előtt, hanem szeretnénk megszólítani azokat is, akik már nem vagy még nem tartoznak a felekezetileg elkötelezett emberek közé.

A lap kapható az újságárusoknál, egyházi könyvesboltokban és templomokban, vagy digitális formában is megvásárolható http://www.dimag.hu/magazin/A_Sziv oldalon. Print változata megrendelhető az címen, vagy a Jezsuita Kiadó weboldalán.

Bővebb információért, kérjük, látogasson el a jezsuitakiado.hu/asziv oldalunkra, ahol több cikkünkbe is beleolvashat.

 

Kapcsolat:

Jezsuita Kiadó
1085 Budapest, Horánszky utca 20.
Tel.: +36 1 445 1429

Honlap: www.jezsuitakiado.hu/asziv
Facebook: www.facebook.com/asziv

 

Frissítve: 2019. január 03.