Konferencia a tanítás szépségeiről és kihívásairól

Meghívtál, hogy vízre lépjek címmel szervez nemzetközi konferenciát az Ignáci Pedagógiai Műhely november 10-én a Párbeszéd Házában. Az ifjúságot támogató szakemberek ignáci pedagógiában gyökerező erőforrásokat, jó gyakorlatokat és módszereket ismerhetnek meg hazai és külföldi szakértőktől.

A konferencia délelőtti blokkja angol nyelven folyik majd: a hivatástudatot erősítő párbeszédről tart előadást Sandra Chaoul, a Discerning Leadership nevű ignáci lelkületű vezetőképző program kísérleti hálózatának vezetője.

A tanári lét szépségeiről és kihívásairól kérdezi Gloviczki Saroltát, az ELTE gyógypedagógus hallgatóját, Marcin Musialt, a krakkói KOSTKA jezsuita középiskola munkatársát és Simkó Krisztiánt, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium tanárát Demjén Péterné Rivasz-Tóth Kinga, a miskolci jezsuita gimnázium igazgatóhelyettese, az Ignáci Pedagógiai Műhely szakmai referense.

Délután párhuzamosan magyar nyelvű szekcióülések zajlanak majd konfliktuskezelés, belső szabadság, az iskola jövője és egyéb témákban.

Időpont: 2022. november 10.,  csütörtök, 10.00 – 16.15
Helyszín: Párbeszéd Háza, Konferenciaterem (1085 Budapest, Horánszky utca 20.)

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni 2022. november 8-ig lehet az Ignáci Pedagógiai Műhely honlapján.

Frissítve: 2022. november 17.