Barátainknak – 2018. Tavasz (Konstruktív életvezetés)

A Szentatya, Ferenc pápa 2018-ra meghirdetta az ifjúság évét, és egyben az őszi püspöki szinódus témájának is az ifjúságot választotta. Így ebben az évben különösen is igyekszünk fiataljainkra, ifjúsági csoportjainkra, ifjúsággal foglalkozó közösségeinkre és intézményeinkre figyelni.

Barátainknak újságunk tavaszi számából megismerheti a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnáziumban és Kollégiumban folyó sokszínű oktatási és nevelési tevékenységet, Kaszap István és Gonzága Szent Lajos életpéldáján keresztül a “másokért élő ember” ideálját, valamint értesülhet a jezsuita közösség híreiről.

Tekintse meg az újság online lapozgatható verzióját:

Tavaszi “Konstruktív életvezetés” elnevezésű kampányunkkal a miskolci Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium oktató-nevelő közössége munkájának megismerésére hívjuk önt. Ismerje meg a “Jezsuban” folyó értékes munkát, legyen részese a jövő generációit nevelő tantestület továbbképzésének elindításában!

Támogatási lehetőség: banki átutalás

Számlatulajdonos neve: Jézus Társasága Alapítvány, JTA  – Miskolc
Kedvezményezett számlaszáma:  11100104-18064333-17000002 (CIB Bank)
A megjegyzésrovatban az utalásnál kérjük feltüntetni: “Fényi – Életrevaló”

Amennyiben hozzájárul és szívesen kapna híreket jezsuita eseményekről, programokról, munkáinkról, úgy elektronikus módon Jezsuita leveleket (hírek, aktualitások), illetve postai úton évente három alkalommal Barátainknak újságot küldünk Önnek.

Kérjük, figyelemmel töltse ki válaszaival a kérdőívet, hogy megszólíthassuk Önt is, hogy a párbeszéd elindulhasson.

 JELENTKEZÉS

Frissítve: 2018. április 11.