Beszéljünk róla…: KIHEZ TARTOZOM?

Kihez tartozom?

A fogantatástól a meghitt kapcsolatig

A két alkalomból álló műhelymunka a Beszéljünk róla… sorozat része, ahol teret kap az ÉLET, a társteremtői létmód pillanatai. Hívószavak: ajándék, kapcsolat és kapcsolódás, intimitás, meghittség, tisztelet, elfogadás, szerelemnyelvek. Az interaktív csoportmunka részeként testünk titkos jelzései nyomába eredünk az Élet színpadán, és szó lesz termékenységről, szexualitásról és fogamzásszabályozásról. Az alkalom egyben „igen a nemekre”, ahol nők és férfiak is részt vesznek.

Az elmúlt évek tapasztalata és a két alkalomból álló workshop megújított tematikája után talán már nincs is szükség az alábbi bátorító sorokra ha valaki férfiként jelentkezik a csoportba, azért mégis:

  • Egy szülésznő szerint minden édesapának, apukajelöltnek ismernie kellene a születésig vezető folyamatot.
  • Továbbá szülőként szótárt kaphatnak ahhoz, hogy gyermekeikkel az Életük legfontosabb kérdéseiről tudjanak beszélgetni és pozitív megerősítést adhassanak lányaiknak.
  • Ha valaki tanár vagy egyéb segítő szakember, akkor is kerülhet olyan helyzetbe, amikor jól jönnek a pontos ismeretek a serdülőkori változások idején.
  • A férfi és a nő tiszteletének megerősítése.
  • Ha felmerül a meddőség kérdése.
  • Életünk egyszerisége, ajándék-volta, megismételhetetlensége és különlegessége.

Az alkalmak gyakori eredménye az ismeretszerzésen túl, hogy a felnőttek közelebb kerülnek saját termékenységük, szexualitásuk rejtett vagy elnyomott oldalaihoz, testük titkos jelzéseihez, férjükhöz, feleségükhöz.

Jelentkezés és további információ: 

Oázis – ahol meghallgatnak (1085 Budapest, Mária utca 25.)

Frissítve: 2019. január 30.