A jövő vezetői Tavasszal újraindul a jezsuiták európai vezetőképző programja

Ismét megnyílt a jelentkezés az európai jezsuita szervezetek égisze alatt működő nemzetközi vezetőképzőbe. A brüsszeli European Leadership Programme öthónapos tréningjének résztvevői öt területen mélyíthetik el tudásukat a vezetéselmélet- és gyakorlat terén. A résztvevők emellett hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkoznak, és hetente találkoznak az EU jelenlegi és volt vezetőivel. A kurzusra magyarokat is várnak, a 2023. tavaszi szemeszterre február 19-ig lehet jelentkezni.

A jövő vezetői Négy magyar az európai jezsuiták őszi vezetőképző programján

Összeállt az European Leadership Programme (ELP) 2022. őszi csapata – a korábbinál több spirituális tartalommal és a személyes növekedésre még inkább hangsúlyt fektetve startolt el a jezsuiták európai vezetőképzője. Kilenc országból tizenhatan vesznek részt a programban, köztük négy magyar: Farbaky Tamás, Kovács-Dobák Géza, Hóka Iván és Taraczközi Anna. Eddig több mint hatvanan végezték el a Feledy Botond által vezetett programot.

A jövő vezetői Újabb húsz fiatal végezte el az európai jezsuiták vezetőképző programját

Február 19-én tartották a European Leadership Programme hatodik kurzusának diplomaosztó ünnepségét Brüsszelben. Az Európai Jezsuita Provinciálisok Konferenciájának égisze alatt működő nemzetközi nonprofit szervezet továbbképzését ezúttal húsz fiatal végezte el, köztük több magyar is. Feledy Botond, a program igazgatója arra buzdította őket, hogy ki-ki saját szakterületén belül törekedjen a társadalmi igazságosságra.