Adománygyűjtés Támogatná a Lehetőségek Iskoláját?

„Szeretnék jó bizonyítványt szerezni!” „Azt akarom, hogy büszkék legyenek rám!” „Érzem, hogy képes vagyok rá!” A magyar jezsuiták által fenntartott Lehetőségek Iskolája jó pár éve segíti a közoktatásból kimaradt felnőttek tanulását. Őket segíti a magyar jezsuiták negyedéves lapja, a M.I.N.D. 2022 tavaszi számának adománygyűjtését. Köszönjük, ha lehetőségeihez mérten Ön is támogatja a Lehetőségek Iskolája küldetését, a program résztvevőit!

Adománygyűjtés Egy est Covid-árvákért és menekült gyermekekért

A koronavírus-járvány következtében elárvult, valamint az ukrán-orosz háború sújtotta területekről menekülő családok gyermekei megsegítésére szervez jótékonysági koncertet a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia és a Párbeszéd Háza. Az április 9-iki eseményen elhivatott és tehetséges orvos-zenészek lépnek fel és számolnak be élményeikről. A koncert ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Adományokat online és a helyszínen is elfogadnak.

Adománygyűjtés A háborús menekültek javára gyűjtenek a jezsuita templomokban

Március 12-én, szombaton ünnepeljük a Jézus Társasága alapítója, Loyolai Ignác szentté avatásának 400. évfordulóját. Megemlékezésünk az Ukrajnában dúló háború árnyékában zajlik majd, ezért a rendtartományhoz kapcsolódó templomainkban a március 12–13-i hétvégén összegyűlt adományt a háborús menekültek javára ajánljuk fel. Előre is köszönjük barátaink nagylelkűségét, és köszönjük, hogy velünk ünnepelnek!