Adventi készület Jezsuita karácsonyváró elmélkedés 4.: az adventi előkészületet összegző ima

Az alábbi segédlet a jezsuiták Egyetemes Apostoli Preferenciái alapján született. Összeállítói arra hívnak, hogy a következő négy hétben egy-egy témán elmélkedve közeledjünk karácsony ünnepéhez. A negyedik alkalom az eddigi készület összegzéseként a lelki élet megerősítését és a megkülönböztetést állítja a középpontba. Az itt következő vázlat személyes imához vagy közösségi megosztáshoz egyaránt felhasználható.

Adventi készület Jezsuita elmélkedés adventre 3.: ima a teremtésvédelem jegyében

Az alábbi segédlet a jezsuiták Egyetemes Apostoli Preferenciái alapján született. Összeállítói a Jézus Társaságának római központjában arra hívnak, hogy a következő négy hétben egy-egy témán elmélkedve közeledjünk karácsony ünnepéhez. A harmadik alkalom Közös Otthonunk, a Föld megóvására, vagyis a teremtésvédelemre irányítja a figyelmünket. Az itt következő vázlat személyes imához vagy közösségi megosztáshoz egyaránt felhasználható.

Adventi készület Jezsuita elmélkedés adventre 2.: ima a szegényekért, kitaszítottakért

Az alábbi segédlet a jezsuiták Egyetemes Apostoli Preferenciái alapján született. Összeállítói a Jézus Társaságának római központjában arra hívnak, hogy a következő négy hétben egy-egy témán elmélkedve közeledjünk karácsony ünnepéhez. A második alkalom a szegényekre, kitaszítottakra irányítja a figyelmünket. Az itt következő vázlat személyes imához vagy közösségi megosztáshoz egyaránt felhasználható.

Adventi készület Jezsuita elmélkedés advent négy hetére 1.: ima a fiatalság jegyében

Az alábbi segédlet a jezsuiták Egyetemes Apostoli Preferenciái alapján született. Összeállítói a Jézus Társaságának római központjában arra hívnak, hogy a következő négy hétben egy-egy témán elmélkedve közeledjünk karácsony ünnepéhez. Az egyes adventi vasárnapokon a rend 2029-ig szóló irányelvei állnak majd a középpontban. Az első alkalom az ifjúságra irányítja a figyelmünket. Az itt következő vázlat személyes imához vagy közösségi megosztáshoz egyaránt felhasználható.