Álláshirdetés Részmunkaidős pénzügyi asszisztenst keres a Jezsuita Roma Szakkollégium

A Jezsuita Roma Szakkollégium részmunkaidős pénzügyi asszisztenst keres. Fő feladatok: a könyvelő, az intézményvezető és a tanulmányi vezető munkájának segítése kommunikációs, ügyviteli és dokumentációs tevékenységekben; pályázatokkal kapcsolatos adminisztratív teendők ellátása; számlák iktatása, kontírozása, kiküldetések kezelése; házipénztár kezelése; a banki átutalások bonyolítása; vevői számlák kibocsátása, vevői folyószámlák nyilvántartása.

Álláshirdetés Interkulturális mediátort keres a Jezsuita Menekültszolgálat

Ukrajnából érkezett menekültek segítésére keres interkulturális mediátort a Jezsuita Menekültszolgálat (JMSZ) csapata. Olyan személyek jelentkezését várják, akik migrációs, elsősorban menekült háttérrel rendelkeznek, szívesen kerülnek kapcsolatba sorstársaikkal és lenne kedvük két hónapon keresztül heti 10-20 órában együtt dolgozni a JMSZ munkatársaival. A jelentkezők önéletrajzát motivációs levéllel együtt szeptember 11-én éjfélig várják az e-mail címre.

Álláshirdetés Tanulmányi programszervező koordinátort keres a Jezsuita Roma Szakkollégium

A Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégium tanulmányi programszervező koordinátort keres. Intézményünk a budapesti egyetemeken tanuló cigány/roma fiataloknak nyújt magas színvonalú szakmai környezetet, támogatja a tehetségek kibontakozását és a hátrányokkal küzdők esélyeinek kiegyenlítését. Célunk a társadalmi felelősségvállalásban élenjáró, szakmailag felkészült, felnőtt és felelős életvezetésre kész cigány/roma értelmiségi fiatalok fejlődésének segítése.

Álláshirdetés Oktatási programvezetőt, projektasszisztenst és szociális munkást keres a Jezsuita Menekültszolgálat

A Jezsuita Menekültszolgálat (JRS) csapata oktatási programvezetőt, projektasszisztenst és szociális munkást keres. Olyan ügyfélközpontú csapatjátékosok jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek az elvárt készségekkel, képesítéssel és tapasztalatokkal. Működésünk során a jezsuita rend és a nemzetközi JRS szellemiségét követjük és képviseljük. Jelentkezési határidő az álláshirdetésekre: augusztus 21.

Álláshirdetés Részállású adminisztrátor munkatársat keresnek a jezsuiták

A Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya (jezsuita rend) adminisztrátor munkatársat keres. Fő feladatok: számlák, szerződések és egyéb iratok iktatása, kapcsolattartás irodák között. Elvárások: jártasság a Microsoft Office használatában, monotonitástűrés, monotonitástűrés, monotonitástűrés, precizitás. Előnyt jelent: iktatórendszer ismerete. Jelentkezési határidő: augusztus 15.

Álláshirdetés Takarítót és konyhai kisegítőt keres a jezsuiták dobogókői lelkigyakorlatos háza

Részmunkaidős takarító és konyhai kisegítő munkatársat keresünk hosszú távra a jezsuiták dobokókői Manréza lelkigyakorlatos központjába. Házunkban elcsendesedni vágyó, imádkozó embereket látunk vendégül, akik az általunk hirdetett programokra jelentkezhetnek. Segítségeddel szeretnénk biztosítani számukra a tiszta környezetet és a napi háromszori étkezést. A feladatokat két kollégánkkal és egy-két önkéntessel közösen látjátok majd el.

Álláshirdetés Titkárt keres a Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégium

Feladatok: hivatalos levelezés, telefonok fogadása, postai ügyintézés; teljes körű ügyiratkezelés, iktatás, elektronikus és papíralapú irattározás; diák- és ügyféladatbázis kezelése, jelentések készítése, adatszolgáltatás; vendégek fogadása, rendezvények előkészítése; diákokkal és külső partnerekkel, beszállítókkal  és közműszolgáltatókkal való kapcsolattartás; kisebb beszerzésekhez kapcsolódó ügyintézés, stb.

Álláshirdetés Gondok/karbantartó munkatársat keresnek a jezsuiták

A Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya munkatársat keres központi épületegyüttesének gondnoki és karbantartási munkáinak ellátása, elektromos- és épületgépészeti rendszereinek felügyeletére, az épület állapotának megóvására, a vizesblokkok, világítótestek, nyílászárók és közlekedési útvonalak folyamatos felügyeletére, hibaelhárítási, javítási, megelőző karbantartási feladatok, valamint rendszeres udvari idénymunkák és kertgondozás elvégzésére.