Cipősdoboz Karácsonyi cipősdoboz-akció határon innen és túl

Rendtartományunk idén is cipősdoboz-akciót hirdet, mellyel olyan gyerekeknek és fiataloknak szeretnénk örömet szerezni, akik nélkülözik az ajándékokat a karácsonyfa alól. Az akció keretén belül a Jezsuita Menekültszolgálat, a jezsuita Jelenlét Program – az arlói romamisszió – munkatársai és a Gyökerek tábor önkénteseinek segítségével több helyre juttatunk el cipősdobozokat. A csomagokat november 27-től december 18-ig folyamatosan lehet leadni a Jézus Szíve Jezsuita Templomban.

Cipősdoboz Cipősdoboz-akció határon innen és határon túl

Rendtartományunk idén is cipősdoboz-akciót hirdet, mellyel olyan gyerekeknek szeretnénk örömet szerezni, akik nélkülözik az ajándékokat a karácsonyfa alól. Az akción keretén belül Arlóra és határon túlra juttatunk el csomagokat. A csomagokat november 29-től december 19-ig folyamatosan lehet leadni a Jézus Szíve Jezsuita Templomban (1085 Budapest, Lőrinc pap tér), a Szent József-oltár előtt. 

Cipősdoboz Cipősdoboz-akció határon innen és határon túl

Rendtartományunk cipősdoboz-akciót hirdet, mellyel olyan gyerekeknek szeretnénk örömet szerezni, akik nélkülözik az ajándékokat a karácsonyfa alól. Az arlói romamissziós kezdeményezés munkatársai a faluban élő óvodásoknak szeretnének legalább 180 db cipősdobozt eljuttatni. A Gyökerek tábor önkéntesei által pedig kárpátaljai és délvidéki, a négyévestől a középiskolásig terjedő korosztálynak gyűjtünk dobozokat november 29-től december 13-ig a Jézus Szíve-templomban.

Cipősdoboz Karácsonyi cipősdoboz-akciót indít a Gyökerek Tábor és a Jézus Szíve templom

Készítsen össze egy doboznyi karácsonyi ajándékot, és hozza el a Jézus Szíve Jezsuita templomba december 16-ig! A Gyökerek Tábor és a Jézus Szíve templom önkéntesei vállalják, hogy eljuttatják a rászoruló bácskai és bánáti magyar gyerekeknek. Szerezzünk együtt örömet a délvidéki gyerkőcöknek! A magyar-szerb határ túloldalán fekvő magyarlakta falvakban több száz szűkös körülmények között élő gyermek … "Karácsonyi cipősdoboz-akciót indít a Gyökerek Tábor és a Jézus Szíve templom" bővebben