Egy százalék Köszönet az szja 1%-os felajánlásokért

Minden évben izgalommal várjuk az szja egyszázalékos felajánlásainak eredményét. Az ugyanis értékes visszajelzés, hogy fontosnak tartják a jezsuiták munkáját, és évről évre egyre többen vannak, akik szja 1%-ukkal a Szent Ignác-i lelkiség erősítését, lelkigyakorlatos házaink, közösségeink támogatására létrejött alapítványunkat támogatják. Köszönjük, hogy civil szervezeteinket az alábbi összegű felajánlásokkal segítették!

Egy százalék Egy százalék a jezsuita közösségek javára

Rendtartományunk területén több civil szervezet is értékteremtő munkát végez. Összefoglalónkból megismerheti munkájukat. Május 20-ig lehetősége van őket adója 1%-ának felajánlásával támogatni, legegyszerűbben a NAV eSZJA oldalán. Köszönjük, hogy tudatos rendelkezésével is hozzájárul a jezsuita kezdeményezések megvalósításához. Támogassa adója plusz 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház szolgálatát a 0011-es technikai számmal!

Egy százalék Felmérés az 1%-os rendelkezésekről

Az szja 1%-ának felajánlásáról szóló felmérésünkkel a korábbi évek adóbevallási időszaka alatt szerzett tapasztalatáról szeretnénk néhány információt megtudni, hogy a jövőben minél inkább személyre szabva szólíthassuk meg felhívásunkkal. Az idei évben is számítunk Önre, köszönjük, ha a Jézus Társasága Alapítvány (adószám: 18064333-2-42) javára történő rendelkezésével támogatja a jezsuita közösségek és intézmények munkáját.

Egy százalék Közel ötmillió forintot ajánlottak fel egy százalékukból az adózók a magyar jezsuiták céljaira

A Jézus Társasága Alapítvány a 2018-as szja-felajánlásokból 672 adózótól összesen 4 864 599 forintban részesült. A legutóbbi évhez képes 63-mal többen tiszteltek meg minket bizalmukkal, s ennek eredményeképpen a 2018-ashoz képest 930 ezer forinttal nagyobb összeggel gazdálkodhatunk. A támogatott kezdeményezések, intézmények nevében is köszönjük, az összeg felhasználásáról az alapítvány honlapján közlünk információt.