Életrendezés Háza Az Életrendezés Háza lelkigyakorlatai

1. Azoknak, akik zárt többnapos lelkigyakorlaton nem tudnak részt venni, néhány napban elcsendesedhetnek házunkban. 2. A XXI. század emberének helytállásában segíthet a Jézusban gyökerező lelki élet. Ehhez jó eszközt nyújtanak a taizéi énekek. 3. A keresztény élet ignáci eszközeiből: a jelenlét imája, a Krisztusra függesztett tekintet, tapasztalatra épülő lelkiség, Az elmélet és a gyakorlat jegyében a csönd hallgatása együtt és egyedül.

Életrendezés Háza Hogy a lelkigyakorlatok folytatódhassanak: adománygyűjtés az Életrenedezés Háza javára

A koronavírus átrendezte az Életrendezés Háza újraindulásának tervezett rendjét is. Eredetileg a húsvéti lelkigyakorlat lett volna az első nyilvános programunk, számos további lelkigyakorlattal még a tavasz folyamán. A karanténnal kapcsolatos rendelkezések értelmében azonban ezeket is vissza kellett mondanunk. Mindezek a körülmények nehéz anyagi helyzetbe sodorták az ÉH-t fenntartó Életrendezés Háza Barátainak Egyesületét.

Életrendezés Háza Újraindulnak a lelkigyakorlatok az Életrendezés Házában

A felújítás, valamint a járványhelyzet okozta kényszerszünet után újra kinyitja kapuját az Életrendezés Háza Püspökszentlászlón, és június második felétől elkezdődnek a lelkigyakorlatok. Az alábbi alkalmakra lehet jelentkezni, a kísérők között Hofher József SJ-vel és Mustó Péter SJ-vel, Baráti Kinga SSND-vel, Bayer Róbertnével, Fodor Jánossal, Szászi Balázzsal és Tariska Eszterrel. Jelentkezés és további részletek a ház honlapján.

Életrendezés Háza Közösségépítő takarításra hívja barátait a megújult Életrendezés Háza

Az Életrendezés Háza felújítási munkálatai pár napon belül befejeződnek, és rövidesen újra megnyitjuk kapunkat. Segítségeteket kérjük abban, hogy a felújított ház új falai és terei összefogásunk, közös takarításunk által megtisztuljanak az építkezés porától. Mi is keressük drahmánkat, mely a felújítás forgatagában elveszett, de együtt megtalálhatjuk. Szeretettel várunk március 28-án, szombaton reggel 8 órától az ÉH takarítására.