FFA Rituálpedagógiai műhely a Párbeszéd Házában

A rituálpedagógia iránt érdeklődő, megismerni és tanítani vágyó felnőttek számára 5 órás műhelyt hirdetünk a Parastudio – Paraliturgikus és Rituálpedagógiai Egyesülettel együttműködésben, ahol bemutatjuk a rituálpedagógia elméleti és gyakorlati alapjait.

FFA Teremtésvédelem és fenntarthatóság – műhelynap

Az oktatási kormányzat által több éve meghirdetett iskolai Fenntarthatósági témahét kapcsán hívjuk az érdeklődőket, tanárokat, gondolkozzunk együtt, mit jelent keresztényként a fenntarthatóság, teremtett világunk védelme. Hogyan lehet ezt a témát behozni az iskolai mindennapokba? Milyen jó gyakorlatok, építő tapasztalatok gyűltek össze ezen a területen? Hogyan tehetjük a témába személyesen érintetté a gyerekeket?

FFA Játékpedagógiai műhely

A Szentjánosbogár közösség a jezsuita rendhez és az ignáci pedagógiához erősen kötődő ifjúsági közösség. Tevékenységének és pedagógiájának központi elemé a játék.

FFA Rituálpedagógiai műhely

Mi a rituálpedagógia? Hogyan használhatom ez a módszert viselkedési zavaros gyermekekkel? Hogyan valósul meg a művészet pedagógiai hatása? Vezeti: Pesti Gáborné Punk Mária Időpont: 2016. 12. 10. szombat 10.00-15.00 Helyszín: Párbeszéd Háza, (1085 Budapest Horánszky u. 20.) A rituálpedagógia iránt érdeklődő, megismerni és tanítani vágyó felnőttek számára 5 órás műhelyt hirdetünk a Parastudio – Paraliturgikus … "Rituálpedagógiai műhely" bővebben