Jezsuita futás IV. Jezsuita futás – Utolsó információk a futás előtt

Kedves Résztvevők! Nagy várakozással készülünk az eseményre, bízunk a kellemes és napos időben, de az eső sem állhat utunkba, az eseményt rossz időben is megtartjuk! Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden praktikus információt, amit a szombati nappal kapcsolatban tudnod kell. Kérünk, hogy olvasd el figyelmesen, és a leírtaknak megfelelően készülj. Program: 8.30–9.15 Érkezés és regisztráció: A budakeszi … "IV. Jezsuita futás – Utolsó információk a futás előtt" bővebben

Jezsuita futás IV. Jezsuita futás 2022 – Testi és lelki felkészülés

Október 1-jén negyedik alkalommal szervezzük meg közösségi terepfutásunkat és gyaloglásunkat a makkosmáriai kegytemplom és a Sodrás utcai jezsuita rendház között, lehetőséget adva a rendünk iránt érdeklődőknek, hogy ilyen körülmények között is megismerhessenek bennünket. Idén a Szent Ignác-i lelkigyakorlat főbb témái adnak keretet és tartalmat a sportolásnak. Az esemény fél 10-kor szentmisével kezdődik Makkosmárián. Július 23-tól … "IV. Jezsuita futás 2022 – Testi és lelki felkészülés" bővebben

Jezsuita futás IV. Jezsuita futás – lelkigyakorlatos gyorstalpaló

Október 1-jén negyedik alkalommal szervezzük meg közösségi terepfutásunkat és gyaloglásunkat a makkosmáriai kegytemplom és a Sodrás utcai jezsuita rendház között, lehetőséget adva a rendünk iránt érdeklődőknek, hogy ilyen körülmények között is megismerhessenek bennünket. Idén a Szent Ignác-i lelkigyakorlat főbb témái adnak keretet és tartalmat a sportolásnak. Az esemény fél 10-kor szentmisével kezdődik Makkosmárián.

Jezsuita futás III. Jezsuita futás – mozdulj együtt Szent Ignáccal!

Szeptember 25-én harmadik alkalommal szervezzük meg a „jezsuita futást”, a közösségi terepfutást és gyaloglást a makkosmáriai kegytemplom és a Sodrás utcai rendház között, lehetőséget adva a rendünk iránt érdeklődőknek, hogy ilyen körülmények között is megismerhessenek bennünket. Idén a Szent Ignác megtérésének 500. évfordulója alkalmából hirdetett jubileum évben sajátos keretet és tartalmat adunk a sportolásnak.

Jezsuita futás Képek az első jezsuita közösségi futásról

Végy egy tucat jezsuitát. Szórd szét őket Makkosmária és a Sodrás utcai rendház között. Kérd meg őket, hogy az egyes stációknál mutassák be a rendi képzés megfelelő szakaszát. Mindehhez adj hozzá közel száz barátot, akik kilenc kilométeren át futnak, gyalogolnak. A sportélményhez adagolj eszmei tartalmat, és kérd meg a résztvevőket, hogy a mozgás örömét, nehézségeit a Jézus Társasága jelenlegi és jövendő rendtagjaiért, avagy saját hivatásukért ajánlják fel.