Jezsuiták közelről Farsangi nyílt este fiatal férfiaknak jezsuitákkal

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerhetsz minket, jezsuitákat, de mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 17-30 év között! Akikkel ezen az estén találkozhatsz: Jancsó Árpád SJ, Lukács János SJ, Koronkai Zoltán SJ, Nagy Bálint SJ. Téma: Farsang: maszkok, szerepek – a valódi önmagunkra találás lehetőségei. Időpont: Február 10., péntek, 18:00-20:30. Helyszín: Xavéri Szent Ferenc Jezsuita Rendház (1026 Budapest, Sodrás utca 15.). Kérünk, a megadott linken regisztrálj!

Jezsuiták közelről Adventi nyílt este fiatal férfiaknak jezsuitákkal

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerhetsz minket, jezsuitákat, de mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 17-30 év között! Akikkel ezen az estén találkozhatsz: Bellovics Gábor SJ, Jancsó Árpád SJ, Nagy Bálint SJ, Nevelős Gábor SJ, Tímár Dániel SJ,  Tóth Árpád SJ Téma: Advent– jezsuita szempontok a jó várakozáshoz. Mit jelent a mélységből táplálkozva élni? Időpont: December 2., péntek, 18:00-20:30.

Jezsuiták közelről A mélységből táplálkozva élni: nyílt est jezsuitákkal

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerhetsz minket, jezsuitákat, de mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 16-40 év között! Időpont: április 29., péntek, 18:00-21:00. Téma: Mit jelent mélységből táplálkozva élni? Akikkel ezen az estén találkozhatsz: Kajtor Domonkos SJ, Nagy Bálint SJ, Nagy Ernő SJ, Sajgó Szabolcs SJ, Török Gellért SJ. Hibrid helyszín: Xavéri Szent Ferenc Jezsuita Rendház (1026 Budapest, Sodrás utca 15.)+Zoom.

Jezsuiták közelről Online nyílt este jezsuitákkal a szemlélődő életről

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerhetsz minket, jezsuitákat, de mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 16-40 év között! Időpont: december 3., péntek, 19:00. Program: kerekasztal- és kiscsoportos beszélgetés. Téma: Szemlélődés a jezsuita életben. Akikkel ezen az estén találkozhatsz: Jancsó Árpád SJ, Kajtor Domonkos SJ, Nagy Bálint SJ Helyszín: Zoom. Kérjük, a megadott linken regisztrálj, és add meg az e-mail címedet.

Jezsuiták közelről Nyílt este jezsuitákkal: mit kezdjünk a magánnyal?

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerhetsz minket, jezsuitákat, de mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 16-40 év között! Időpont: október 22., péntek, 18:00. Program: kerekasztal- és kiscsoportos beszélgetés. Téma: A magány kezelése - a megállás és a csend szerepe a jezsuita életben. Akikkel ezen az estén találkozhatsz: András Attila, Hiba György, Kajtor Domonkos, Koronkai Zoltán, Nagy Bálint. Helyszín: Párbeszéd Háza. Kérjük, a megadott űrlapon regisztrálj!

Jezsuiták közelről Hogyan segít a kudarc? Nyílt este jezsuitákkal

Szeretettel hívunk egy találkozóra, amelyen megismerheted a jezsuiták életét, de persze mi is kíváncsiak vagyunk rád. Csak férfiak számára, 16-40 év között! Október 16-án 18 órától jezsuitás ima, kerekasztal-beszélgetés, kötetlen ismerkedés. Helyszín: Párbeszéd Háza (1085 Budapest, Horánszky utca 20.) Jezsuiták, akikkel ezen az estén találkozhatsz: Nagy Bálint, Hiba György, Kiss Ernő, András Attila, Kajtor Domonkos.

Jezsuiták közelről Csak 16 éven felülieknek: ismerd meg közelről a jezsuitákat!

Fontolgatod a jezsuita hivatást, vagy csak érdekel, hogyan élnek kedvenc szerzetesrended tagjai? Gyere, és ismerd meg őket! Bocsánat, hölgyek, de ez most csak férfiaknak szól, 16-40 év között! Október 4-én, pénteken 18 órától beszélgetés, ima, kötetlen ismerkedés a Párbeszéd Házában (1085 Budapest, Horánszky utca 20.). Jezsuiták, akikkel találkozhatsz: Nagy Bálint, Kajtor Domonkos, Hofher József, Holczinger Ferenc. Az este témája: jezsuiták és a nevelés, az emberi növekedés.