JTA Jézus Társasága Alapítvány: 1% a jezsuita küldetésre

Lelkiségi szolgálatainkat bemutató rövid videót készítettünk: kérjük, vegyen részt Ön is munkánkban azzal, hogy a magyarországi jezsuiták alapítványa, a Jézus Társasága Alapítvány javára rendelkezik (adószám: 18064333-2-42). Az elkészített bevallások március 15-től elérhetők a NAV eSZJA oldalán. Adóbevallása megtekintésekor már lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-áról rendelkezni.

JTA Köszönet az szja 1%-os felajánlásokért

Kedves Támogatóink, Barátaink! Hálát adunk mindazokért, akik az szja 1%-ának felajánlásával hozzájárultak rendtartományunk missziójához. Alapítványunk a NAV értesítése alapján 758 felajánlónak köszönhetően 5.627.567 Ft-ot fordíthat kezdeményezéseink támogatására. Köszönjük ezt az erős közösségi támogatást! Deo gratias! Felajánlásukat hálával fogadtuk, köszönettel: a magyar jezsuiták és munkatársaik

JTA 1% a jezsuita küldetésre

A NAV ebben az évben is több adózónak, már az egyéni vállalkozóknak is készít adóbevallási tervezetet. Az elkészített bevallások március 15-től elérhetőek a NAV eSZJA oldalán. Adóbevallása megtekintésekor már lehetősége van személyi jövedelemadója 1%-áról rendelkezni. Vegyen részt Ön is munkánkban azzal, hogy a magyarországi jezsuiták alapítványa, a Jézus Társasága Alapítvány javára rendelkezik (Adószám: 18064333-2-42).

JTA Csörögj egy jót! – Telefonos adománygyűjtő kampány indul a Gyökerek tábor javára

Ismét aktív a jezsuiták telefonos adományvonala, mely könnyű megoldást teremt a gyors segítség eljuttatására. Támogassa a Gyökerek tábor stábjának munkáját, hívja a 13600-at, majd adja meg a 07-es kódot vagy küldje el a 07-t SMS-ben a 13600-as számra. Telefonhívása vagy SMS-e 500 Ft támogatást jelent a Gyökerek tábornak. Köszönjük segítségüket a leendő táborozók és a szervezők nevében!

JTA Köszönet a tudatos rendelkezésekért!

Ezúton is köszönjük barátainknak, támogatóinknak, a jezsuita intézmények pártfogóinak, hogy a Jézus Társasága Alapítvány javára ajánlották fel személyi jövedelemadójuk 1%-át!

JTA 1% – Tudatos rendelkezés

Kérjük május 22-ig rendelkezzen adója 1%-ával a magyar jezsuiták munkáit támogató Jézus Társasága Alapítvány javára! Adószám: 18064333-2-42

JTA 1% – Tudatos rendelkezés

Kérjük május 22-ig rendelkezzen adója 1%-ával a magyar jezsuiták munkáit támogató Jézus Társasága Alapítvány javára!