Lelkigyakorlat Inigo: háromnapos online lelkigyakorlat húsvét előtt fiatal felnőtteknek

Húsvétra készülve háromnapos, online kísért Szent Ignác-i lelkigyakorlatot szervez fiatal felnőttek számára (18 és 45 év közöttieknek) az Inigo-csoport. A március utolsó hétvégéjére meghirdetett vezetett elcsendesedésbe huszonöten tudnak bekapcsolódni otthonaikból, jelentkezésüket március 18-án éjfélig várják. A lelkigyakorlatot Hiba György SJ, Kiss Mónika SSS, Czakó Ágnes SA, Varga-Murányi Fruzsina és Heim Kata RSCJ kísérik.

Lelkigyakorlat „Körülvett a Jóisten” – vallomás az Inigo csoport online lelkigyakorlatáról

Hogyan tegyünk egy online lelkigyakorlatot élővé? Ezzel a kérdéssel ült le nagyböjt közepén az INIGO csapata, hogy megtervezzék az egyetlen olyan kétnapos iskolai lelkigyakorlatot, amit az idei évben nem mondtak le a járvány miatt. Hogy ez mennyire sikerült, a résztvevők beszámolójából derül ki. „Körülvett a Jóisten” – írja Szentgyörgyi Nóra, a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont tanulója.

Lelkigyakorlat A megújult Manréza május 12-én megnyitja kapuit

Hosszú idő után ismét fogad lelkigyakorlatozókat dobogókői lelkigyakorlatos házunk. Az érvényes hatósági rendeletekkel összhangban, azokat a lelkigyakorlatozókat várják, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. A manreza.hu oldalon már lehet jelentkezni az év hátralévő részére meghirdetett lelkigyakorlatokra. Felelősséggel tartozunk a ránkbízottakért, így külön hálásak vagyunk, hogy munkatársi közösségünk, önkénteseink és kísérőink mindannyian védettek.

Lelkigyakorlat Ismét várják a lelkigyakorlatozókat a Manrézába

Év végéig újra tartunk lelkigyakorlatokat a Manrézában. Honlapunkon ezek egy része már látható is, és a megszokott regisztrációs felületen várjuk is a jelentkezéseket. Elsősorban szerda estétől vasárnap délelőttig tartó programokat kínálunk, hogy a rövidebb jelentkezési határidő se okozzon nehézséget. Hosszabb lelkigyakorlatokra egyéni megbeszélés alapján továbbra is van lehetőség. Szeretettel várjuk a lelkigyakorlatozókat és kérjük, hogy ismerőseik körében is adják tovább a hírt.

Inigo Jézus barátai Hatvanban, avagy Misszió 60

Az INIGO eddigi legnagyobb volumenű misszióján vehettünk részt Hatvan városában március 1-4-ig. Ez volt az első alkalom, hogy egy teljes középiskola lelki napját vállalta el az Inigo csoport (összesen több mint 500 diák+32 tanár) és mindez egy plébániai misszióval volt egybekötve. Dörgő Benedek beszámolója.

Lelkigyakorlat A mindennapok lelkigyakorlata 2017-2018

Az Ignáci Lelkiségi Központ szervezésében a 2017-2018-as évben újra lehetőség nyílik a teljes szentignáci lelkigyakorlat elvégzésére a mindennapokban, 2017. október 16. és 2018. július 30. között.