Magis Europe 2020 A MAGIS Europe 2020 szervezőinek közleménye a jelentkezésekről

A koronavírusjárvány nem engedi, hogy előre tervezzünk. Követjük a híreket és mindent megteszünk, hogy alkalmazkodni tudjunk a körülményekhez. Továbbra is lehet jelentkezni a MAGIS 2020-ra, mert reméljük, hogy augusztusig javul a helyzet, és a programot megtarthatjuk. Úgy döntöttünk, a részvételi díjak befizetését szüneteltetjük, hogy az esetleges visszafizetés során ne merüljenek fel extra tranzakciós díjak.

Magis Europe 2020 Már lehet jelentkezni a Magis Europe 2020-ra

Ahogy közeledik az augusztus eleje, úgy válik egyre több részlet ismertté az idén hazánkban, Ausztriában, Romániában és Szlovákiában tartandó Szent Ignác-i lelkiségű ifjúsági találkozóról. Januárban az esemény honlapjának (magis.jesuits.eu) és a regisztrációs folyamat elindulásáról adtunk hírt, februárban közzétettük a találkozó úgynevezett experimentumainak listáját, legfrissebb fejleményként pedig március 1-től jelentkezni lehet a Magis Europe 2020-ra.

Magis Europe 2020 See you in Hungary! Magis Europe 2020 application opened

As summer is approaching, there are more and more details revealed about this year’s Ignatian youth festival held in Hungary, Austria, Romania, and Slovakia. In January, we sent reports about the launch of the event’s website (magis.jesuits.eu) and that the registration process has begun; February saw the revealing of the various experiments the gathering will offer; and now the latest news is the opening of the application from 1 March to 15 May.

Magis Europe 2020 Welcome to Hungary! Magis Europe 2020 website launched with details

Are you between 18 and 35 years of age? Would you spend a week in August, 2020, among youths, Jesuits and their friends from various countries? Are you ready to try yourself in practical experiments? Are you into pilgrimage, the spirituality of Saint Ignatius and charity, or arts and ecology? If your answers are yes, there is nothing else to do then to check out the details of Magis Europe 2020, held in Hungary.

Magis Europe 2020 Már lehet regisztrálni a Magis Europe 2020-ra

Elmúltál 18, de még nem vagy 35? Szeretnél egy hetet más nemzetek fiataljaival eltölteni 2020. augusztusában? Kész vagy akár a komfortzónádon túllépve kipróbálni magad gyakorlati feladatokban? Szívesen zarándokolsz, érdekel a Szent Ignác-i lelkiség, a karitatív munka, a művészet, a teremtésvédelem? Ha igen, nincs más dolgod, mint megismerni a Magyarországon rendezendő Magis Europe 2020 találkozó részleteit, majd március 1. és május 15. között regisztrálni az eseményre.