Magis Europe 2021 See all things anew! The story of the long-awaited Magis Europe 2021

It's been a long year's wait, but it was well worth it! All the lifting experiences and all the joyful gifts opening us to the deeper still echo in our hearts after the wonderful nine days we got to spend in Hungary and Slovakia for Magis Europe 2021. Read and find out how it all happened. One of the organizers, Kristóf Hódsági reports.

Magis Europe 2021 Életképek a magyarországi Magis-találkozóról

Kétszáz fiatal 28 országból, földrészünkről és azon túlról, köztük 30 jezsuita vett részt a Jézus Társasága – idén rendtartományunk szervezésében megvalósuló – európai ifjúsági találkozóján augusztus 7. és 15. között. A Magis Europe 2021 jelentőségét mi sem mutatja jobban, mint hogy Ferenc pápa is áldását küldte, Arturo Sosa jezsuita generális pedig videóüzenetben köszöntötte a résztvevőket. A főszervezők egyike, Nagy Luca írása, Pásztor Péter és Póka Milán fotói.

Magis Europe 2021 Magis: jezsuita ifjúsági találkozó Magyarországon

Túl vagy a 18. születésnapodon, de még nem múltál el 35? Eltöltenél egy hetet más nemzetek fiataljaival, jezsuitákkal és barátaikkal? Szabad vagy augusztus 7. és 15. között? Kész vagy rá, hogy kilépj a komfortzónádból? Szívesen zarándokolsz, vonz Loyolai Szent Ignác lelkisége, a karitatív munka, vagy a művészet, és érdekel a teremtésvédelem? You speak English, don't you? Ha igen, téged is vár a Magyarországon rendezendő Magis Europe 2021!