MbJ Szimpózium Kié a jövő? – MbJ-szimpózium a korosztályokról

Életünk nagy íve a születéstől a halálig tart. De mi történik életünk legaktívabb időszakában? Hogyan készíti fel az egyént a család és az iskola a leendő szerepekre? Mit hozunk magunkkal? Hogyan lehetünk hasznos tagjai a társadalomnak, a családunknak, és milyen társadalmi szerepeket vállalhatunk? Mit gondolnak mindezekről a fiatalok? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Kiss Ulrich jezsuita alapította Management by Jesus szimpóziumán október 28-án.

MbJ Szimpózium Lássuk meg a fától az erdőt! – Kiss Ulrich SJ a Big Data kihívásairól és lehetőségeiről

A minket körülvevő információk tömeges adatosítása, mesterséges intelligencia általi elemzése és széleskörű felhasználása forradalmasítja ma ismert világunkat, de magában hordozza a személytelen társadalom vízióját is – figyelmeztet Kiss Ulrich jezsuita. Szerinte mégsem kell félnünk a Big Datától, hanem meg kell azt ismernünk. Ezzel a céllal szervez konferenciát a Management by Jesus október 29-én. A témáról Tóth Ákos, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium hallgatója kérdezte az alapítót.

Konferencia Jezsuita szimpózium a Big Data kihívásairól

Milyen hatással van az egyénre, szervezetünkre, a társadalomra az úgynevezett big data? Mit jelent ez? Kik élnek (vissza) az adatainkkal? Kinek és hogyan érdemes hálózatfejlesztéssel foglalkozni? A Kiss Ulrich jezsuita alapította Management by Jesus üzleti klub hatodik szimpóziumát október 29-én rendezik meg a budapesti Párbeszéd Házában. Az idei konferencia címe: Big Data – Are they big enough? – A határtalan határai.