Podcast Páternoszter évadzáró: a „Viszkis” és Vízi Elemér SJ

Lehet-e „kutyából szalonna”? Melyek a lelkigyakorlat és a börtöntapasztalat közös pontjai? Miért örülne Ferenc pápa a „Viszkis”-nek? Bort inni és vizet prédikálni? Ambrus Attila, a Viszkis és Vízi Elemér jezsuita provinciális szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast tizedik, évadzáró adásában. Műsorunk nyári szünetre megy, addig is ajánljuk magunkat: érdemes meghallgatni korábbi adásainkat is! Köszönjük a figyelmet!

Podcast Páternoszter: Sterczer Hilda és Lukács János SJ

Mik a csúcsélmények kísértései? Hol vannak a jezsuita és a hegymászó holtpontjai? Mi jó származhat a kudarcból? Jézus mint történetmesélő?Egy jezsuita számára karriercél, hogy pápa legyen? Ezúttal Sterczer Hilda hegymászó, mentálhigiénés szakember, a Hópárduc Alapítvány vezetője, valamint Lukács János jezsuita, a dobogókői Manréza lelkigyakorlatos ház igazgatója szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast kilencedik adásában.

Podcast Páternoszter: Dolhai Attila és Kajtor Domonkos SJ

Egy lányos apa aggodalmai: szüzesség megőrzése a házasságig? Mit jelent 200 kollégistával együtt lenni napi 24 órában? Hogyan beszéljünk a fiataloknak a háborúról? Mit ért a „kiüresedés” alatt egy jezsuita és egy színész? Szent Ignác mint musial-főszereplő?! Dolhai Attila színész, énekes és Kajtor Domonkos jezsuita szerzetes szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast nyolcadik adásában.

Podcast Páternoszter: Grecsó Krisztián és Bellovics Gábor

Legitim hivatás az íróé és a papé, vagy csak naplopás? Miért van szüksége a lelkivezetőnek is lelkivezetőre? Működhet-e egy szentmise vagy irodalomóra az online térben? Miben hasonlít a dedikálás és a gyónás? Hogyan gyógyíthatja a tollforgató és a lelkész a sokszor kommentháborúban felszínre törő lelki sebeket? Grecsó Krisztián író és Bellovics Gábor jezsuita szerzetes szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast hetedik, húsvéthétfői adásában.

Podcast Zólyomi Zsolt és Kiss Ulrich SJ a Páternoszterben

Milyen a jó parfüm? Van-e háborúnak illata? Illatvesztés egyenlő biztonságvesztés? Miért kellene tanítani az illatkultúrát? Miért ragad meg bennünk egy illat akár száz évre? Zólyomi Zsolt parfümőr és Kiss Ulrich jezsuita szerzetes szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast hatodik adásában. Ami szóba került:   0.14 „Mindketten az illatok szerelmesei” A Páternoszterbe ezúttal Zólyomi … "Zólyomi Zsolt és Kiss Ulrich SJ a Páternoszterben" bővebben

Podcast Szalóki Ági és Kiss Ferenc SJ a Páternoszterben

Baj-e, hogy a posztmodern korban alapértékek kérdőjeleződnek meg? A hátrányos települések felzárkózásának esélyei A szezonális, helyben megtermelt élelem dicsérete Hogyan gondolkodjunk a muszlimokról? Milyen mértékben tudunk segíteni a hozzánk érkező menekülteken? Szalóki Ági énekes és Kiss Ferenc jezsuita testvér szorult be a felvonóba képletesen a Páternoszter jezsuita podcast ötödik adásában. Ami szóba került: 0.14 „Szép a hangod!” A … "Szalóki Ági és Kiss Ferenc SJ a Páternoszterben" bővebben