Továbbképzés Konfliktuskezelési technikákat tanít az Ignáci Pedagógiai Műhely

Ismét meghirdeti Konfliktuskezelés az iskolában: mediáció és jóvátétel című 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzését az Ignáci Pedagógiai Műhely. Az esetmegbeszélés módszerének elsajátításával az iskolai szervezeti együttműködések során hatékonyabbá tehetik a tudásmegosztást is. A februárban és márciusban zajló képzésre február 6-ig lehet jelentkezni.

Továbbképzés Újra konfliktuskezelési tréninget hirdet az Ignáci Pedagógiai Műhely

Mediáció és jóvátétel témájú konfliktuskezelési tréninget hirdet az Ignáci Pedagógiai Műhely. A novemberi és decemberi alkalmak célja, hogy a résztvevő pedagógusok képesek legyenek azonosítani azokat a szerepeket, attitűdöket, stílusokat és konfliktuskezelési stratégiákat, amelyekbe egy-egy konfliktus során a tanárok és a diákok kerülhetnek. Az esetmegbeszélés módszerének elsajátításával az iskolai szervezeti együttműködések során hatékonyabbá tehetik a tudásmegosztást is.

Továbbképzés Mediáció és jóvátétel az iskolában – konfliktuskezelési módszereket kínál az Ignáci Pedagógiai Műhely

Hogyan képes a pedagógus azonosítani azokat a szerepeket, attitűdöket, stílusokat és megoldási stratégiákat, amelyeket egy-egy konfliktus során a tanárok és a diákok alkalmazhatnak? Ebben segít az Ignáci Pedagógiai Műhely május-júniusra meghirdetett akkreditált pedagógus-továbbképzése. A 12 órás e-learning mellett három személyes találkozó is része a képzésnek, melyek során a résztvevők elsajátíthatják a mediáció, a jóvátételi eljárás és a jóvátételi esetkonferencia szemléletét és módszerét.