Elindult új honlapunk

logoTudatos online, web2-es jelenlétünk megújulásának egyik legfontosabb mérföldköve az új megjelenéssel elindított jezsuita.hu. Négy évvel ezelőtt kezdtük el műveink kiterjedt online hálózatának rendszerbe foglalását és az egyes oldalak és web2-es tartalmak megújítását. Elindítottuk a jezsuita YouTube, Mixcloud és Picasa szolgáltatásainkat, a jezsuita.blog.hu is új megjelenést kapott. Valamint a heti frissítésű Reflexiós oldalunk a Párbeszéd háza oldalon 3 éve folyamatosan követi az egyházi, társadalmi eseményeket. Mintegy két éve a Párbeszéd Háza legjelentősebb eseményei élőben, online követhetőek és vissza is nézhetőek a ház Youtube csatornáján.

Szeretettel adjuk át a látogatóknak a megújult oldalt, melyre a régi oldal megannyi tartalmát átemeltük és elérhetőségüket a látható leegyszerűsített struktúrával adjuk közre.

Az új oldal fejlesztése jó fél évet vett igénybe, igyekeztünk minél körültekintőbben megoldani az átállást, de ha mégis nehézsége vagy megjegyzése van, kérem jelezze a e-mail címen.

Frissítve: 2016. október 14.