Folytatódik a Keresztény Mentor Műhely

A Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia 2022-ben is folytatja a két éve indított Keresztény Mentor Műhely elnevezésű képzését. A foglalkozások célja a másik emberre és az Istenre figyelés készségének fejlesztése. A képzés első részére – a tavaszi félév négy szombati alkalmára – már lehet jelentkezni.

Kinek szól a Keresztény Mentor Műhely?

Olyan felnőtteknek, akik munkakörükből, illetve mindennapos élethelyzetükből fakadóan másokat segítenek az emberi és a hitbeli fejlődés útján, és ebben szeretnének elmélyülni, továbbfejlődni.

Bárki jelentkezhet?

Aki napi tevékenysége, munkája során emberekkel foglalkozik, és szívesen segíti őket a hiteles keresztény életben. Lehet segítő foglalkozású (tanár, pap, lelkész, hitoktató, orvos, ápoló, szociális munkás) csakúgy, mint a lelki élet integritását átadni vágyó szülő, fodrász, mérnök, ügyvéd stb.

Mi történik a képzésen?

A kétrészes képzés során megtanulják saját hitük életre váltásának fontosságát, valamint olyan készségeket és hozzáállást sajátítanak el, amelyek által másokat támogathatnak az önismeret és Isten mélyebb megismerésének útján.

Mikor és hol?

A Keresztény Mentor Műhely I. alkalmait négy szombati napon, 2022. március 12-én, április 2-án és 23-án, valamint május 14-én 9.00-17.00 óra között tartják Budapesten, a Párbeszéd Házában, a mindenkori járványügyi előírásoknak megfelelően. (A Keresztény Mentor Műhely II. képzést várhatóan ősszel tartják majd.)

Ki vezeti?

A műhelyt Dr. Hélisz Katalin lelkigondozó és mentálhigiénés szakember, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola Pszichológia Tanszékének mesteroktatója, a Faludi Ferenc Jezsuita Akadémia és az Ignáci Lelkiségi Központ Lelkivezető és lelkigyakorlat-kísérő képzésének munkatársa vezeti.

Hogyan lehet jelentkezni?

A Keresztény Mentor Műhely I. részvételi díja 50.000 Ft/fő (diákoknak, nyugdíjasoknak 35.000 Ft/fő).

Jelentkezési határidő: 2022. március 4., péntek, 12.00

A részletekről tájékozódni és jelentkezni az FFJA honlapján lehet, további információ kérhető az e-mail-címen.

Frissítve: 2022. február 04.