Friend-raising projekt asszisztenst keresünk

“Célunk, hogy képesek legyünk felkészült és elkötelezett társakat meghívni közös missziónkba.” (Provincia Apostoli Terv 2010-2020)

fr_projekt_asszisztensA jezsuita rend budapesti központjába új munkatársat, Friend-raising projekt asszisztenst keresünk. A Friend-raising (újragondolt fundraising) hangsúlyozottan az ignáci hálózaton belüli kapcsolattartást erősíti és bővíti, belső és külső PR tevékenységgel elősegítve egy egységes közösség létrehozását. Az FR feladata a közösségfejlesztés, és a szerteágazó jezsuita munkák számára a szükséges külső anyagi források előteremtése tartományi szinten, a rend által alapított Jézus Társasága Alapítvány keretein belül.

Ezen munkák erősítésére és a feladatok támogatására hívjuk a jelentkezőket. A pozíció betöltésére 2017. januártól heti 30 órás munkabeosztásban van lehetőség.

A feladatokról és a jelentkezői profilról részletesen itt olvashat.

Kérjük, küldje el pályázatát (fényképes magyar nyelvű önéletrajzát és motivációs levelét a fizetési igény megjelölésével) a  e-mail címre 2016. december 13-ig “Friend-raising projekt asszisztens” megjelöléssel.

A jezsuita rendről és a Jézus Társasága Alapítvány tevékenységéről bővebben a jezsuita.hu és a http://jta.jezsuita.hu/ oldalakon tájékozódhat.

Frissítve: 2016. november 30.