Hivatáshétvége a Sodrás utcában

Július utolsó hétvégéjén minden hivatását kereső 17–35 év közötti fiatalember számára nyitva áll a SODRÁS fiatal felnőttek lelkigyakorlatos háza.

A hétvége célja, hogy az érdeklődők közelebbről megismerkedhessenek a jezsuitákkal, a jezsuita lelkiséggel, illetve a Montserrat hivatástisztázó és jelöltévvel (részletek a linken). Akiben picit is megfordult az a gondolat, hogy a jezsuita élet akár saját életútja is lehetne, illetve aki érdeklődik a Montserrat-év iránt, annak a hétvége jó lehetőség arra, hogy mindezt személyesen is megtapasztalja. Addig is ajánljuk a 2018-19-es Montserrat-év kampányvideóját:

A hétvégén való részvétel feltétele annak vállalása, hogy a jelentkező a program elejétől a végéig részt tud venni, valamint az előzetes személyes találkozás a szervezők egyikével, azaz Nagy Bálint SJ, Bellovics Gábor SJ, vagy Nagy Ernő SJ jezsuitákkal. 18 éves kor alatt írásos szülői engedély bemutatása is szükséges.

Időpont: 2018. július 27., péntek 18.00 – július 29., vasárnap 14.00

Helyszín: SODRÁS – fiatal felnőttek lelkigyakorlatos háza (1026 Budapest, Sodrás utca 13.)

Részvételi díj nincs, de a közös étkezésekhez a szervezők 2000 Ft hozzájárulást kérnek (akinek speciális étkezésre van szüksége, maga gondoskodik az élelemről).

További információ Nagy Bálint jezsuita atyától a  címen, vagy a Facebookon kérhető.

Jelentkezés: 2018. július 15., vasárnap éjfélig az ide kattintva elérhető online jelentkezési lap kitöltésével.

Megosztom ezt a cikket:
Frissítve: 2018. szeptember 06.