HIVATÁSTISZTÁZÁS ÉS PROGRAMJAINK

A jezsuita hivatásgondozásnak három nagy területe van. Nézd meg ezeket a területeket és ha van lehetőséged, csatlakozz valamelyik programunkhoz! Keresd, mi lenne a következő lépés számodra. Az előrehaladás érzésére figyelj. És ha azt veszed észre, hogy valamitől nagyon menekülnél, lehet hogy eljött az ideje szembenézni vele. Ennek itt a helye, a hivatástisztázás folyamatában.


1. ÁLTALÁNOS HIVATÁSGONDOZÁS
(férfiak és nők, bármely korosztályban)

 Tereket és eszközöket kínálunk mindenki számára, hogy hivatását felismerje, és előre haladjon Istennel azon az úton, amelyre indíttatást kapott. Ajánlott programjaink sok embernek segítettek már az előrelépésben. Ne félj lépni és bekapcsolódni abba, ami neked szól és segít most téged!

Amit ajánlunk: 

2. ÁLTALÁBAN SZERZETESI ÉLETFORMA ÉS EGYHÁZMEGYÉS PAPSÁG IRÁNT ÉRDEKLŐDŐK SZÁMÁRA
(férfiak és nők, kb. 30 éves korig)

Szeretnénk a szerzetesi-papi életformát elérhetővé és megismerhetővé tenni a fiatalok számára. A már meglévő meghívásokat ápolni, valamint ott lenni az érdeklődők között: számukra beszélgetéseket, műhelyeket, lelkigyakorlatokat és egyéb eszközöket felajánlani. Bátran keress bennünket és vegyél részt ezekben a programokon, hogy tisztábban láss az az úton, amelyen jársz, amelyet keresel. Válaszd ki azt a programot, amely segít számodra az előrehaladásban.

Amit ajánlunk: 

3. A JEZSUITA ÉLET IRÁNT ÉRDEKLŐDŐK SZÁMÁRA
(férfiak, 30 éves korig)

Azok számára, akik szeretnék megismerni az életünket: hogy mi a jezsuita élet forrása, hogyan élünk, hogyan imádkozunk, mi a közösségünk életmódja és küldetésünk az egyetemes és magyar egyházban. Tereket, találkozásokat, fórumokat és közös programokat nyitunk meg számodra, hogy megismerj bennünket, és felismerd Isten neked szóló, személyes meghívását. Mi, jezsuiták Isten akaratának felismerésében és a jó választás meghozásában tudunk támogatni, bármi legyen is a hivatásod. Kapcsolódj be abba a felkínált programba, ami legközelebb áll hozzád! Ha érdekel a jezsuita élet, keresd meg a jezsuiták hivatásgondozóját, hogy a beszélgetés által még tisztábban láss.

Amit ajánlunk: