II. jótékonysági koncert a Gyökerek Tábor javára

Kedves Barátaink!

Szeretettel hívunk és várunk a Gyökerek Tábor jótékonysági hangversenyére, mely 2017. ÁPRILIS 27-ÉN 19 ÓRAKOR kerül megrendezésre a pesti Jézus Szíve Templomban.

A koncert során összegyűlt támogatásokat az idén 15. alkalommal (!) megrendezésre kerülő, nehéz sorsú határon túli magyar gyerekeknek szóló tábor javára fordítjuk.

Az este folyamán megtapasztalhatjuk a közös segítségnyújtás örömét, illetve jobban megismerhetjük a Tábor segítőit és támogatóit.

A hangverseny után szeretettel várunk egy szerény agapéra, ahol alkalom nyílik a beszélgetésre és egy hangulatos tavaszi este eltöltésére a templom kertjében.
Kérünk, oszd meg minél több emberrel, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuthasson a segítségnyújtás lehetőségének híre és a tábor üzenete:

A felajánlásokat nagy hálával fogadjuk!
Jézus Társasága Alapítvány (JTA)
Bankszámla: 11100104-18064333-20000002

A másik nagyszabású kezdeményesünk pedig az AdjukÖssze.hu segítségével megvalósuló közösségi finanszírozású projektünk. Ezen a felületen lehetőség nyílik közvetlenül, otthonról, online támogatni a tábort tetszőleges összeggel és folyamatosan követni a kampány aktuális állását. Nagyon hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, adományért és figyelemfelhívásért, ami ezzel és a kampányunk mottójával kapcsolatos: Tegyetek jót, mert tudtok!

A találkozásban és a közös élmény sikerében bízva,
A Gyökerek Tábor szervezői


******Műsor******
• J. S. Bach
• D. Gabrielli
• M. T. von Paradis
• E. Bozza
• C. Saint-Saëns
• Sári János

*****Közreműködnek*****
Haraszti Rajmund – orgona
Szabady Ildikó – fuvola
Burik Gábor – orgona
Mohay Anna – cselló
Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium Schola – ének

A fellépők a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, illetve volt hallgatói, s a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium barátai. A koncert során a hangszerek váltakozásával elevenítenek fel különböző darabokat a körülbelül egy órás műsor keretében.
Köszönjük a Jezsuita Rendtartomány, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium és a Párbeszéd Háza támogatását!

Gyökerek Tábor és Mozgalom
Email:
http://gyokerektabor.hu/
http://facebook.com/gyokerektabor
http://instagram.com/gyokerektabor
http://youtube.com/ (Gyökerek Tábor channel)

Frissítve: 2017. április 21.