Jezsuita konferencia: Miből meríthet erőt a pedagógus?

Nemcsak a diákok szomjaznak a tudásra, a figyelemre és a szeretetre, hanem a nevelőik is. Az Ignáci Pedagógiai Műhely Adj innom című konferenciáján azokról az erőforrásokról, gyakorlatokról és módszerekről lesz szó, melyekből az ignáci pedagógia hagyományai és szakmai tapasztalatai alapján bármely köznevelési intézmény munkatársai táplálkozhatnak. 

A konferencián az Igánci Pedagógiai Műhelyt Nagy Ilona intézményvezető és Elek László jezsuita referens mutatja be, Pál Ferenc atya az egyensúlyvesztéstől és az új egyensúly megtalálásáról ad elő, Holczinger Ferenc SJ, a miskolci Fényi Gyula jezsuita gimnázium igazgatója pedig az érték és siker feszültségéről beszél a jezsuita nevelésben.

Időpont: 2021. október 15., péntek, 9.30 – 16.00

Helyszín: Párbeszéd Háza, Díszterem (1085 Budapest, Horánszky utca 20.)

A konferencián szóba kerül továbbá az iskolai szervezetfejlesztés, a konfliktuskezelés, a lelkigyakorlatos kultúra átadása, illetve a pedagóguslét erőforrásai és praktikus tanácsok a mindennapokra.

Részletes program az Ignáci Pedagógiai Műhely honlapján.

A konferencia ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi kérdőív kitöltésével lehet legkésőbb október 13-ig: https://forms.gle/pEaCwXqcU2M8D6289.
A részvételről a konferenciát követően igazolás kérhető.

Frissítve: 2021. október 07.