Iskolába gondok nélkül – telefonos adománygyűjtő kampány indult a Jezsuita Menekültszolgálat javára

„Iskolába gondok nélkül” nevű telefonos adománygyűjtő kampányunkkal augusztus 1-től december 31-ig a Jezsuita Menekültszolgálat munkáját segíthetik, s közvetlenül járulhatnak hozzá, hogy a támogatásukban jelenleg Magyarországon élő menekültcsaládok gyermekeinek a szeptemberi iskolakezdés könnyebb legyen.

Szeretnénk, ha a tanévkezdés öröme a menekült gyermekek számára is megadathatna, és szeptemberben már teli iskolatáskával, teli tolltartóval, tornafelszereléssel, tisztaságcsomaggal, füzetekkel indulhatnának el az iskolába.

Nincs más dolga, mint tárcsázni bármilyen készülékről a 13600-as számot, majd megadni a 07-es kódot. SMS-ben a 07-es számot üzenetként beírva kell elküldeni a 13600-as számra. Egyetlen hívás vagy SMS egységesen 500 Ft támogatást ér!

A telefonos adománygyűjtés mellett átutalással is támogathatják kampányunkat a Jézus Társasága Alapítvány Menekültszolgálat missziójának segítésére létrehozott 10702019-18064333-52900004 (CIB Bank Zrt) számú bankszámlaszámán.

 

Hasznos tanácsok az adományvonal tárcsázásakor:

  • A számot nem egyben kell tárcsázni: először a 13600-at, majd a kicsengés/hangjelzés után kell a 07-est megadni.
  • Az adománygyűjtő vonalat nem lehet használni, ha olyan előfizetése van, amelyben le vannak tiltva az emelt díjas és/vagy adományvonalak.
  • A szám csak négy hálózatból hívható: a Telekom vezetékes- és mobilhálózatából, a Telenor, az Invitel és a Vodafone hálózatából.
  • A telefonos adományozás nem működik, ha díjtartozása van.
  • Az adományozáshoz nem kell a körzetszámot tárcsázni.
  • SMS küldés esetén más karakter nem szerepelhet az üzenetben.
Frissítve: 2019. augusztus 01.