„Isten mire hív? Miből tudhatom?” Hivatástisztázó lelkigyakorlat a jezsuitákkal

A jezsuiták hivatástisztázó lelkigyakorlatra és egyben ismerkedő hétre hívnak téged a nyáron. A hét célja, hogy konkrét gyakorlatokat és eszközöket kapj imádságodhoz, és közelebbről megismerkedj a jezsuitákkal, a Szent Ignác-i lelkiséggel, illetve a Montserrat hivatástisztázó évvel. Bepillanthatsz az életünkbe, és nagyon jó lehetőséget kapsz, hogy a lelkiségünket személyesen is megtapasztald.

A lelkigyakorlat nyitott minden hivatását kereső fiatal (16-40 év közötti) férfi számára, akiben picit is megfordult az a gondolat, hogy a jezsuita élet akár saját életútja is lehetne, illetve aki érdeklődik a Montserrat hivatástisztázó év iránt.

Időpont:
2021. augusztus 7-13. (szombat 17:00 – péntek 10:00 között).

Helyszín:
1026 Budapest, Sodrás utca 13.

Szervezők:
Nagy Bálint, Jancsó Árpád és Kajtor Domonkos jezsuiták

Csak azok jelentkezését várjuk, akik a program elejétől a végéig részt tudnak majd venni. A lelkigyakorlat után lehetőség van csatlakozni a jezsuita szellemiségű MAGIS nemzetközi ifjúsági találkozóhoz augusztus 15-én vasárnap estig. A hétvégéről további tudnivalók ezen a linken.

A közös étkezésekhez és a teljes hét programjához 15.000 Ft hozzájárulást kérünk, további adományokat örömmel elfogadunk. (Akinek speciális étkezésre van szüksége, maga gondoskodik az élelméről.)

A hétvégén való részvétel feltétele egy személyes beszélgetés a szervezők egyik tagjával, 18 év alatt pedig szülői engedély.

Jelentkezési határidő: 2021. július 1., csütörtök

Jelentkezés és további információ kérhető Nagy Bálint jezsuita atyánál a  címen.

Frissítve: 2021. május 28.