Jezsuita Levelek – Jelentkezés

Kedves Barátunk!

A magyar jezsuiták köszöntik Önt!

Köszönjük, hogy felkereste regisztrációs lapunkat. Amennyiben szívesen kapna rendszeresen híreket Jezsuita Levelek néven eseményekről, programokról, munkáinkról, úgy kérjük, ossza meg velünk e-mail címét.

Leveleinket a  e-mail címről küldjük. Előfordulhat, hogy a levél a spam mappába érkezik, kérjük ellenőrizze és jelölje biztonságos e-mail címnek.

Titulus:
Vezetéknév:
Keresztnév:*
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*
Szívesen támogatná a jezsuiták szolgálatát?:* Igen
Nem
Hozzájárul, hogy a jezsuiták az adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljék adatait?:* Igen
Hozzájárul, hogy a jezsuiták Játékszabályzat – 2022 végi hírlevél-feliratkozás tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljék adatait?:* Igen
A regisztrációs lap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Jézus Társasága Magyarországi Rendtartománya (JTMR) kezelje, harmadik fél számára egyéb célokra ki ne adja, a magyar jezsuiták, a JTMR közvetlen kapcsolattartásra felhasználja. Leiratkozási lehetőség a hírlevelek végén található linken.

Szívesen támogatná a jezsuiták szolgálatát?

Köszönjük minden barátunknak, akik imával, önkéntes munkával, természetbeni vagy pénzadományokkal segítik küldetésünket. Továbbra is hálával fogadjuk támogatását a jezsuiták sokrétű lelkiségi, közösségépítő, oktatási, szociális tevékenységéhez.

Adományát átutalással az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Kedvezményezett neve: JTMR Adományszámla

Számlaszám: HU23 10702019-19014056-55200004 (CIB Bank Zrt.)

Közlemény: „Adomány” + az ön e-mail vagy postai címe

Bátorítjuk, hogy a közlemény rovatban ossza meg velünk email-címét is. Szeretnénk ugyanis köszönetet mondani az adományokért, és tájékoztatást adni a támogatások jóvoltából megvalósuló eredményekről.

Cégén keresztül támogatná a jezsuita missziót?

A rendtartomány számlájára küldött céges adományát költségként el tudja számolni, ehhez igazolást küldünk. Amennyiben társasági adókedvezményt is igénybe szeretne venni, ez a Jézus Társasága Alapítványhoz történő befizetéssel, valamint egy egyszerű adományozási szerződés megkötésével lehetséges. A pontos teendőkkel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen.

Vegyen részt munkánkban azzal is, hogy az szja 1%-áról a Jézus Társasága Alapítvány javára rendelkezik (adószám: 18064333-2-42)! Köszönjük, hogy tudatos rendelkezésével is hozzájárul a jezsuita kezdeményezések megvalósításához. 

Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook | Instagram | Montserrat vlog
Frissítve: 2022. december 06.