Kapcsolaterősítést segítő műhelymunkák Pest megyei iskoláknak

Iskolánkban szükség lenne a tantestületek belső egységének, együttműködésének erősítésére? Vagy a koronavírus-járvány tapasztalataira építve tovább erősítenénk a pedagógusok és a szülők kapcsolatát, együttműködését? Mindkét probléma megoldásához helyszínre szabott eszközöket kínálnak az Ignáci Pedagógiai Műhely őszre meghirdetett ingyenes képzései.

Az Ignáci Pedagógiai Műhely Iskolai kapcsolatok erősítése, valamint Iskolai szervezetfejlesztés címmel 16–16 órás műhelymunka-sorozatot hirdetett közoktatási intézmények számára. A sorozat a jelentkező intézmények számára ingyenes, megvalósulását az Emberi Erőforrások Minisztériuma finanszírozza.

A 2022 őszén, közvetlenül az intézményekben zajló foglalkozásokon 8–12 pedagógus vehet részt, május 15-ig várják Pest megyei iskolák jelentkezését ezen a linken.

A jelentkezések elbírálása nem érkezési sorrendben történik, ezért valamennyi iskolától kérnek egy rövid bemutatkozó szöveget, amely alapján megismerhetik az intézmény helyzetét, jelenlegi nehézségeit, kihívásait.

 

Frissítve: 2022. április 25.