Kiadó ingatlanrész a Párbeszéd Házában

A VIII. kerület Palotanegyed területén, a Horánszky u. 20-ban kiadó 300 m2 ingatlanrész. A bérlésre kínált terület a Jezsuita Rend központi intézmény-együttesében, a Párbeszéd Házában található, a főépület 1. és 2. emeletén,2015. december 01-től költözhető. A helyiségek oktatótermeknek, irodáknak és tárgyalótermeknek egyaránt alkalmasak. Az épület szépen felújított, modern infrastruktúrával rendelkezik.

A Párbeszéd Háza a jezsuiták budapesti lelkiségi és kulturális központja. Szellemiségben elfogadó bérlőt várunk a kiadó területre.

A bérelhető területet az 1. emeleten egy 46 m2-es iroda/oktatóterem, a 2. emeleten pedig további, összesen 254 m2-en, jelenleg nyolc helyiségként funkcionáló helyiségcsoport képezi.

Az épületben az állandó bérlésre kínált helyiségeken kívül rendezvénytermek is találhatóak. Az épület-együttes belsejéből is megközelíthető, de közvetlenül az utcáról is becsalogat a Loyola Café kitűnő konyhájával, kedvező, személyre szabott ajánlataival és a Párbeszéd Könyvesbolt kulturális kínálata.

Ha felkeltettük érdeklődését, egészben vagy akár részben is érdekli bérlési lehetőség, keressen minket!

Elérhetőség: Párbeszéd Háza üzemeltetés, Robotkáné Benkeházi Tímea, +36-30-305-3861,

Párbeszéd Háza_ bérlési lehetőség_2015.decembertől_0

Frissítve: 2016. július 27.