Közösségépítő takarításra hívja barátait a megújult Életrendezés Háza

ELHALASZTVA!

„Ha egy asszonynak tíz drahmája van, és elveszít egy drahmát, vajon nem gyújt-e lámpást, nem söpri-e ki a házát, és nem keresi-e gondosan, míg meg nem találja? Ha pedig megtalálta, összehívja barátnőit és szomszédasszonyait, és így szól: Örüljetek velem, mert megtaláltam a drahmát, amelyet elvesztettem.”

Kedves Barátaink!

Örömmel tudatjuk, hogy az Életrendezés Háza felújítási munkálatai pár napon belül befejeződnek, és rövidesen újra megnyitjuk kapunkat. Segítségeteket kérjük abban, hogy a gyönyörűen felújított ház új falai és terei összefogásunk, közös takarításunk által megtisztuljanak az építkezés porától, s újból öröm, lelkesedés és szeretet töltse meg légkörét. Mi is keressük drahmánkat, mely a felújítás forgatagában elveszett, de együtt megtalálhatjuk.

Azt az életet keressük, mely a felújítás előtt megtöltötte házunkat. Azt az életet, mely értelmét adja az elmúlt egy év alatt létrejött változásnak, melyet Ti hozhattok el és tölthetitek meg vele újból a házat. Ebből a tapasztalatból szeretnénk erőt meríteni, és veletek együtt útjára indítani az ÉH új korszakát.

Szeretettel várunk

március 28-án, szombaton reggel 8 órától

az ÉH takarítására. Érkezni bármikor lehet a nap folyamán; ha csak 1-2 órára tudod felajánlani segítségedet, azt is örömmel fogadjuk. A távolabbról jövők már előző nap megérkezhetnek. Szállást biztosítunk, de kérjük, laticelt, hálózsákot vagy ágyneműt hozz magaddal; szükség esetén korlátozott számban tudunk matracot és ágyat biztosítani. Kérjük, élelmedről is gondoskodj péntek vacsorára és szombat reggelire. A szombati ebédet már mi biztosítjuk.

Kérjük, jöveteledet jelezd az címen, s írd meg a veled érkezők számát és az érkezés időpontját.

„Drága öröm vagytok Ti, a növekvő Baráti Kör, a sok kedves ismerős, akik együttesen szinte a mi ragyogó napsütésünket jelentitek. Mert ugye közös örömről van szó, ami egyúttal hatalmas erőt is jelent, nyitottságot, lendületet a jövő felé.

Jenő atya

Szeretettel várunk mindenkit. Tartsunk össze!

Piffkó Laci és Böbe

Frissítve: 2020. március 21.