Legyen úgy!

Dés László jótékonysági estje a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium javára

  • 2018. április 16., 18:00
  • Párbeszéd Háza, Díszterem
  • köszöntőt mond Vízi Elemér SJ provinciális

„A zártkörű eseményre szeretettel várjuk mindazokat, akik a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium hűséges partnerei, támogatói. Sokan vannak, akik különböző formában évek óta tartósan jelen vannak a kollégium életében, mások csak időnként kerülnek közel a lelki-szakmai programunkhoz. Bízom benne, hogy a mostani alkalmon valamennyiükkel találkozhatunk. Szándékunk, hogy ezt a közösséget összetartsuk, hallgatóink lelki-szakmai fejlődése kapcsán e közösségiségre is építhessünk. Legyen úgy!”
Sárvári Balázs, rektor

A belépés a meghívottak számára díjtalan, de a szervezés megkönnyítése érdekében regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot április 2-ig lehet jelezni ezen az oldalon.

Hálásan köszönjük, ha barátaink a továbbiakban is segítik támogatásukkal keresztény fiatal értelmiségi szakkollégistáink tudományos munkáját, szakmai fejlődését! Ösztöndíjalapunk feltöltésére az adjukossze.hu oldalon létrehoztunk egy online támogatható kezdeményezést. Vegyen részt Ön is munkánkban azzal, hogy a felületen keresztül vagy az est során személyesen támogatja egy-egy kollégistánkat!

Frissítve: 2018. március 24.