MAGIS Online 2020

Sajnos a járványügyi helyzetre való tekintettel az augusztusra tervezett európai MAGIS-találkozó elmarad. A szervezők mégis lehetővé teszik a fiatalok számára, hogy szerte a világból augusztus 8-án, ha online módon is, de együtt legyenek. A szervezők az alábbi felhívást teszik közzé.

Kedves Fiatalok! Tartsatok velünk augusztus 8-án, online! 

Kapcsolódj be az Online MAGIS Napba! Lehetőségeidhez mérten válassz az alábbi MAGIS-csomagból! Legyen a héten egy napod MAGIS Nap!

Mini-experimentumok

Válassz egy mini-experimentumot augusztus 1-9. között, melyet a megadott segítséggel otthonról is önállóan végezhetsz.  Részletek és ötletek a lehetőségekről ITT.  https://magis.jesuits.eu/experiments

Tapasztalataidat oszd meg másokkal is! Küldj képet, videót, reflexiót a címre, melyekből néhányat megosztunk Facebook– és Insta-csatornákon. 

EXAMEN Imádság

Ismerd meg az exament! Gyakorold napi imamódunkat! Ahhoz, hogy lépésről lépésre követhesd, segítséget itt találsz: https://magis.jesuits.eu/the-examen

MAGIS-kör

Amennyiben részt kívánsz venni az online MAGIS-körben, válassz az alábbiak közül:

  1. Ha már részt vettél korábban Magis-találkozón (pl.: 2019-ben Litvániában), hívd fel barátaidat, ismerőseidet, és bátran szervezzetek magatoknak online Magis-kört. 
  2. Ha van fiatalokból álló közösséged, akikkel rendszeresen találkoztok, beszélgettek, akkor találkozzatok most is, vagy tartsatok online Magis-kört velük.
  3. Amennyiben különböző nemzetiségű fiatalokkal szeretnél beszélgetni, akkor regisztrálj az augusztus 8-ai Online Magis-körre. 

Töltsd ki az alábbi regisztrációs felületet augusztus 7-ig! A regisztrációt követően a szervezők online köröket hoznak létre Google Meet felületen, melyről külön e-mailes értesítést küldenek legkésőbb augusztus 8-án minden résztvevő számára. Kérjük, készülj fel az esti Magis-kör kezdési időpontjára, 20:30-ra. Állítsd be mikrofonodat és kamerádat, hogy a csoport pontosan kezdhessen. 

MAGIS NAP – Kapcsolódj be online augusztus 8-án!

YouTube– és Facebook- csatornánkon élő videókkal, bejelentkezésekkel várunk. Iratkozz fel és kövess minket!

A MAGIS 2020 Online nap menete:

Kapcsolódj be Te is otthonról!

A folyamatosan bővülő részletekért kövesd Facebook oldalunkat és az online alkalom Facebook-eseményét!

Frissítve: 2020. augusztus 05.