Kiss Ulrich SJ online vezetőképző tréningje – Leadership is Love

Tizenhét éve indultak be az MbJ vezetői szemináriumok, azóta több százan végezték el a kurzust. Ismételt kérés volt, hogy adjunk lehetőséget a szeminárium elvégzésére azoknak, akik nem haboznak neki szentelni egy háromnapos hétvégét. Erős igény jelentkezett továbbá, hogy a jó menedzsment, azaz kormányzás mellett összpontosítsunk a vezetésre magára: lehet fejleszteni ebbeli képességünket? Hogyan?

2021-ben a megváltozott körülményekre reagálva az MbJ elindítja a Leadership by Jesus vezetői online kurzust. A sorozat reményeink szerint mindkét igényt kielégíti: a hétköznapi négy online alkalomra hívjuk a tulajdonosokat, vállalkozókat, vezetőket, érdeklődőeket, akik magukat és csapatukat magabiztosan szeretnék a közös sikerre vezetni. Minden alkalmat egy hét választ el az előzőtől, így marad idő a gyakorlattal összevetni azt, amit egymástól és a trénertől tanultunk, és munkatársainknak továbbadunk.

A képzésre legfeljebb 12 főt várunk, így biztosítva az intenzív tanulást. Ezzel mindenkinek lehetősége nyílik, hogy egyéni kérdéseit behozza a közös megfontolásba.

A tréning tematikája:

1.  Küldetésünk előfeltétele az önismeret (self-awareness) – április 22.

1.1 A vezetés küldetés. Kérdés: Ha Istentől kapom, hogyan tudatja velem? Mik a jelei? A Szent Ignác-i lelkigyakorlat mint módszer ennek felismerése és karbantartása.

1.2 Képes vagyok rá? SWOT-elemzés: gyengeségem az erősségem, veszélyben az esély (ami mást fenyeget, az a vezetőnek útmutatás…) TTT (azaz Tőled Több Telik: Mi a „több”?) Kitartok benne? 

  1.    Kell egy csapat – a vállalkozás csapatjáték – április 29.

2.1 Nem a magányos hősök mutatványa. Kollektív hősiesség (heroism) Látszólagos ellenpéldák: Benedetto de Goes és Matteo Ricci. A szeretet a csapatjáték motorja.

2.2 A karbantartás titka: az ünnep és a kommunikáció. Jézus a csapatvezető.

  1.    Még egyszer karbantartás: kreativitás és tanulás – május 6.

3.1 Tanuló vállalkozás: hogyan leszel tanító? S munkatársaid hogyan tanulnak? Folyamatosan?

3.2    Leleményesség (ingenuity) és a kreativitás iskolája

  1.    Küldetésünk több mint Társadalmi Felelősségvállalás – május 13. 

4.1 IHS a szeretet (love) pecsétje. Munkatársainkkal közösen átalakítjuk a világot. Ők így lesznek társvállalkozókká. Mi így leszünk az Úr társalkotói.

4.2 Hogyan tovább? A kalandunk csak most kezdődik. Tőlünk Több Telik.

Részvételi díj: 40 000 Ft+áfa/fő. Az összeg tartalmazza a négyalkalmas képzés árát, valamint egy egyalkalmas online coachingot Kiss Ulrich jezsuita atyával.

A tréning alkalmait minden esetben 19:00-21:00 között tartjuk meg, online formában a Google Meet felületén.

Jelentkezési határidő: április 19.

Jelentkezés az alábbi felületen:

Frissítve: 2021. április 14.