Home office by Jesus: a munka „szép új világa”?

V. Management by Jesus Szimpózium október 14-16-án ONLINE

Részletek és regisztráció ezen a linken.

Home office by Jesus: a munka „szép új világa”?


Hogyan alkalmazkodjunk?
Jó a családnak?
Miképp változik a kommunikáció?

Közhely, hogy a posztkarantén-időszakban a gazdasági, társadalmi és technológiai változás meg fog gyorsulni, és mélyreható lesz. Minden jövőbe látó társadalomkutató a munka és a munkahely radikális megváltozását vetíti előre, és ki látványos utópiát vázol fel, ki még látványosabb disztópiával fenyeget.

Az egyik ilyen ideológiai és eszmei csatatér maga a munkahely. A munka a jövőben nem vagy csak jóval kisebb mértékben kötődik a termelési eszközökhöz, a gyárakhoz és üzemekhez, decentralizált lesz, és az esetek többségében „otthon” is elvégezhető. Az irodák világában pedig nem igényli az „irodába járás/menés napi rítusát, melyhez a XX. század hozzászoktatott.

Regisztráljon itt: https://mbjszimpozium.hu

ONLINE PROGRAM

*Október 14.*
16:00 I P. Kiss Ulrich SJ előadása – A közösségteremtő munka: vállalat és család – a Globalizáció új helyszínei?

*Október 15.*
16:00 I I. Kerekasztal-beszélgetés – A Gazdaság felől nézve (A cég) Moderátor: Szenczi György
Résztvevők: Kocsány János Graphisoft Park SE, CEO I Uzsák Éva Virág Kincentric, ex-managing director I Berindza Donát Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium, BME Gazdaságtudományi Kar, végzős hallgató I Farkas Máté

*Október 16.*
16:00 I II. Kerekasztal-beszélgetés – A Társadalom felől nézve (A Közösség) Moderátor: dr. Gauser Katalin
Résztvevők: Dr. Rojkovich Bernadette Budai Irgalmasrendi Kórház osztályvezető főorvos I Dabóczi Kálmán volt BKK-vezérigazgató I Verő Barbara Future Proof Consulting Kft. I Dr. Gájer László PPKE-tanszékvezető I Pólya Viktor Magyar Cserkészszövetség, szövetségi igazgató

17:00 I Online Business Kör A regisztrált résztvevőket kisebb online csoportokba osztjuk, ahol lehetőségük lesz a téma megbeszélésére, networkingre vezetett beszélgetés keretében.

A sikeres regisztráció után (mely a befizetés visszaigazolásával lesz sikeres) minden bejelentkező e-mailben megkapja az előadásokat tartalmazó YouTube-linkeket, amelyeken az előadások egy hétig lesznek elérhetők.

Részletek és regisztráció: www.mbjszimpozium.hu

Frissítve: 2020. október 06.