Novéna jezsuita hivatásokért

Helyszín: Párbeszéd Háza
1085 Budapest, Horánszky utca 20.

Imádság egy belső tér növekedéséért

Kedves Rendtársak, velünk és értünk imádkozó Testvéreink, Barátaink!

Szeretettel hívunk Titeket arra, hogy folytassuk hagyományunkat, hogy novemberben a jezsuita mindenszentek ünnepéhez kapcsolódva (november 5.),imádkozzunk együtt jezsuita hivatásokért. Egy ilyen novéna célja, hogy hűségesek maradjunk kilenc napon át imánkhoz, hogy ebben az időben szándékunkat minden nap törékenyen odavigyük az Úrhoz, Benne megnyugvást találjunk és Neki át tudjuk engedni önmagunkat, jövőnket. Kérjük együtt az Urat kilenc napon át, hogy ébresszen új hivatásokat legkisebb Társaságunk számára, azért hogy küldhetőek legyünk a minket körülvevő lelki szomjúság csillapítására, hogy mi magunk és mások is a Forráshoz találjanak.

Ebben az időben egy belső tér megteremtésére hívunk most Titeket, hogy a novéna által egy megfelelő belső tér alakulhasson ki bennünk és közöttünk. Ez lesz az a tér, ahová a hivatásuk csíráját észrevevő emberek be tudnak majd lépni, és otthont tudnak találni. És ez lesz az a tér, ahhol mi magunk is meg szeretnénk érkezni: hogy Ő megnyugtathasson, erősíthessen bennünket.

Kívánunk ehhez a 9 naphoz kitartást, hűséget és sok erőt Mindnyájatoknak. Az itt alul ajánlott keret csak segítség, ettől tetszés szerint, szabadon el tudtok térni.

A Rá-hagyatkozás nyugalmával és örömével,

Inigo team

1. nap
2. nap
3. nap
4. nap
5. nap
6. nap
7. nap
8. nap
9. nap

Frissítve: 2016. augusztus 23.