A Budapesti Vonósok jótékonysági koncertje

Rónaszéki Tamás, a jezsuiták budapesti Jézus Szíve templomának lelkes tagja emberemlékezet óta, a Musica Sacra vezetője és tagja a Budapesti Vonósoknak. Ő ajánlja az alábbi koncertet, és vele mi is:

Összhangban tekerünk – A Budapesti Vonósok jótékonysági koncertje
2019-06-21 19:30
Budapest Music Center (BMC) 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Vivaldi, Händel, Bach és Mozart örök érvényű művei csendülnek fel a Budapesti Vonósok jótékonysági koncertjén. A hangversenyen nemcsak a zenei összhangban gyönyörködhetünk: a különleges alkalom lehetővé teszi, hogy az Összhang Alapítvány túrázásra alkalmas tandem kerékpárokkal ajándékozhassa meg a Mozdulj! Kiemelten Közhasznú Egyesületet, amely ez év augusztusában kilencedik alkalommal szervez látássérültek számára ötnapos tandemtúrát a Balaton körül. Miközben ép látású családtagjaikkal, barátaikkal tekernek, a vak és aliglátó emberek is megtapasztalhatják a természeti szépséget és a szabadon száguldás semmihez sem hasonlítható élményét, amire az állandó koncentrációt igénylő mindennapi tevékenységek végzése közben nincs lehetőségük. Támogassa Ön is a felejthetetlen pillanatokat a Budapesti Vonósok Kamarazenekar, a Csepel Kerékpár Zrt. és a BMC produkciójával közösen!

Jegyek 4000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Johann Sebastian Bach: III. Brandenburgi verseny, BWV 1048
Antonio Vivaldi: Bajazet, RV 703 – Sposa son disprezzata
Antonio Vivaldi: A-dúr Concerto, RV 158
Georg Friedrich Händel: Ottone, HWV 15 – Trema tiranno

Wolfgang Amadeus Mozart: Laudate Dominum, K. 339
Wolfgang Amadeus Mozart: C-dúr versenymű fuvolára és hárfára, K 299

Közreműködik:

Flamich Mária – szoprán

Menyhárt Zsuzsanna – fuvola

Szilvásy Júlia – hárfa

Dinyés Soma – csembaló

Budapesti Vonósok

Koncertmester: Soltész Ágnes

Művészeti vezető: Botvay Károly

Frissítve: 2019. június 19.