Takarítót és konyhai kisegítőt keres a jezsuiták dobogókői lelkigyakorlatos háza

Részmunkaidős takarító és konyhai kisegítő munkatársat keresünk hosszú távra a jezsuiták dobokókői Manréza lelkigyakorlatos központjába. Házunkban elcsendesedni vágyó, imádkozó embereket látunk vendégül, akik az általunk hirdetett programokra jelentkezhetnek. Segítségeddel szeretnénk biztosítani számukra a tiszta környezetet és a napi háromszori étkezést.

A feladatokat két kollégánkkal és egy-két önkéntessel közösen látjátok majd el. A programok idejének változékonysága mellett is törekszünk hetente fix szabadnapokat kiadni.

A következő tevékenységekben számítunk rád: a reggelik, ebédek tálalása és a konyha tisztán átadása a következő műszak számára. Emellett feladatod lesz a mosdók, folyosók és szobák takarítása.

A fizetésen felül cafeteriát, munkába járási támogatást, évente egyszer féláron igénybe vehető lelkigyakorlatot, valamint vonatra/buszra/HÉV-re érvényes 50%-os közalkalmazotti kedvezményt tudunk biztosítani.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, önéletrajzzal és bérigénnyel jelentkezz mielőbb a címen. A munkába állás kezdete: 2022. október 1.

További részletekről a +36 30/279-2303 számon lehet érdeklődni.

Szeretettel vár a Manréza csapata!

Frissítve: 2022. július 22.