Hálaadó szentmise a jezsuiták jótevőiért

„A Jézus Társasága története a jótevőink története” – Peter Hans Kolvenbach SJ

Kedves Barátaink!

Hisszük, hogy Kolvenbach atya mondása ma is fontos üzenettel bír. Nagyon sokan és különböző formában támogatnak minket folyamatosan, és ezáltal segítik szolgálatunkat. Szeretnénk ezt a támogatást jelképes módon meghálálni.

2019-től kezdődően Xavéri Szent Ferenc emléknapján külön szentmisében adunk hálát élő és elhunyt jótevőinkért. A járványhelyzetre való tekintettel idén december 3-án 18 órától a szentmisét élőben is közvetítjük a Jézus Szíve Jezsuita Templom Youtube-oldalán.

A „hálaadás napját” ebben az évben is kiterjesztjük az egész provinciára, így a budapesti szentmise mellett december 3-5. között Miskolcon, Szegeden, Marosvásárhelyen és Torontóban is hálát adnak a jótevőkért. Az egyes helyszíneken tartott szentmisék részleteit folyamatosan frissítjük.

December 3. Budapest – Jézus Szíve Jezsuita Templom: 18:00
December 3. Miskolc – Isteni Ige Temploma: 18:00
December 3. Toronto – Szent Erzsébet Plébánia: 7 pm
December 5. Szeged – Szent József-templom: 10:00
December 5. Marosvásárhely – Páduai Szent Antal-templom: 11:00

A szentmisék könyörgéseiben az alábbi ima hangzik majd el: 

Köszönjük, Urunk, jótevőinket, barátainkat, követőinket, akik anyagi támogatással, önkéntes munkával, imádsággal, jó szóval vagy más módon járulnak hozzá küldetésünk teljesítéséhez. Segíts minket, hogy együttműködésünkkel továbbra is a te dicsőségedet szolgálhassuk, jótevőinket pedig áldd meg nagylelkűségükért!

Áldott adventi időt kívánunk!

Baráti üdvözlettel:

Frissítve: 2021. december 01.