Támogassa Ön is a jezsuiták szolgálatát!

Szívesen támogatná a jezsuiták szolgálatát?

Köszönjük minden barátunknak, akik imával, önkéntes munkával, természetbeni vagy pénzadományokkal segítik küldetésünket. Továbbra is hálával fogadjuk támogatását a jezsuiták sokrétű lelkiségi, közösségépítő, oktatási, szociális tevékenységéhez.

Adományát átutalással az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Kedvezményezett neve: JTMR Adományszámla

Számlaszám: HU23 10702019-19014056-55200004 (CIB Bank Zrt.)

Közlemény: „Adomány” + az ön e-mail vagy postai címe

Bátorítjuk, hogy a közlemény rovatban ossza meg velünk email-címét is. Szeretnénk ugyanis köszönetet mondani az adományokért, és tájékoztatást adni a támogatások jóvoltából megvalósuló eredményekről.

A kampányfelhívásainkat elolvashatja a magyar jezsuiták ingyenes negyedéves lapjában, a M.I.N.D.-ben. 

Cégén keresztül támogatná a jezsuita missziót?

A rendtartomány számlájára küldött céges adományát költségként el tudja számolni, ehhez igazolást küldünk. Amennyiben társasági adókedvezményt is igénybe szeretne venni, ez a Jézus Társasága Alapítványhoz történő befizetéssel, valamint egy egyszerű adományozási szerződés megkötésével lehetséges. A pontos teendőkkel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az  e-mail címen.

Vegyen részt munkánkban azzal is, hogy az szja 1%-áról a Jézus Társasága Alapítvány javára rendelkezik (adószám: 18064333-2-42)! Köszönjük, hogy tudatos rendelkezésével is hozzájárul a jezsuita kezdeményezések megvalósításához.

Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook | Instagram | Montserrat vlog
Frissítve: 2022. november 30.